2821
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی یه سونوگرافی دیگه هم بریم؟

من نمیدونم واقعن لازمه یا نه. ولی این شاخه اون شاخه نپر. یه دکتر انتخاب کن و طبق دستور همون پیش برو و بهش اعتماد کن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

،ببین احتمال زیاد خوشخیم هست ان شاالله، اما اصلا نزارید نمونه برداری کنن ،اگر بدخیم باشه پخش میشه ،بگید کامل کیست رو خارج کنن ،ابوعلی سینا در زمان قدیم گفته به هیچ وجه نباید تنه سرطان چاقو بخوره که پخش میشه  ،باید کاملا غده خارج بشه ،اطراف من هرکس اجازه نمونه برداری نداده کامل غده رو در آورده سرطانش پخش نشده

مرسی ازت ببخشید زیادی ازت سوال کردم❤️🥲

نه عزیزم. الکی استرس به خودت راه نده. فقط برو دنبال درمان. من مطمئنم نمونه برداری کنه همون کیست هست ولی خیالت راحت میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
،ببین احتمال زیاد خوشخیم هست ان شاالله، اما اصلا نزارید نمونه برداری کنن ،اگر بدخیم باشه پخش میشه ،ب ...

گفت که کیست رو با سوزن کامل تخلیه میکنه و حالا بعدش میفرسته ازمایشگاه یعنی فقط نمونه برداری نیست که بخواد قسمتی از اون رو با سوزن تخلیه کنه ولی بازم من نمیدونم اینم خطر داره یا نه🫠