2777
2789
عنوان

سرطان

415 بازدید | 37 پست

بچه ها اگه تجربه دارین واقعا کمک کنید ما توی حالت ۵۰/۵۰موندیم دکتر گفته کیست سینه باید تخلیه بشه با سوزن و بفرستیم برای ازمایشگاه ما اصلا اطلاعاتی نداریم ممکنه سرطان باشه چون توی نت خوندم که برای بدخیمی میفرستم ازمایشگاه 

اینم بگم که سونوگرافی بایردز ۳تشخیص داده و نوشته “احتمالا”خوش خیم ما اصلا شب و روز نداریم 

و اینکه من توی چند تا تاپیک خوندم که میگفتن با سوزن تخلیه نگنید با جراحی تخلیه کنید بهتره کدوم رو انجام بدیم😩

حالا برو بفرستن نمونه برداری ببینن چیه بعد استرس بگیر. ممکنه خوشخیم باشه. من شخصا چون سابقه سرطان سینه تو خانواده ام زیاده اگه کیست بدخیم داشته باشه درجا جفت سینه هامو تخلیه میکنم که کار به پرتو درمانی و شیمی درمانی نکشه و ریسک برگشت بیماری هم نداشته باشم. به شما هم پیشنهاد میکنم

خوب برای اینکه تشخیص بده بدخیمه یا نه فقط کیست هست، باید بفرسته آزمایشگاه

میتونین نظر چند تا دکتر دیگه رو هم بفرستین

در نهایت سرطان هم درمان داره. به خدا توکل کنین. انشالله هر چی خیره پیش بیاد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب برای اینکه تشخیص بده بدخیمه یا نه فقط کیست هست، باید بفرسته آزمایشگاه میتونین نظر چند تا دکتر د ...

اخه بحث اینه حتی دکترا درست بهمون جواب نمیدن که باید چیکار کنیم

برای ازمایشه این که استرس نداره 90درصد این کارمیکنند واینجا مگر تجربه دارند فقط استرس میدن یه مشت بچ ...

دیروز کلی با دستیارش پچ پچ میکرد میگفت بهش بگم یا نگم خیلی استرس گرفتم

شاید اصلا در مورد شما صحبت نمیکردن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
اخه بحث اینه حتی دکترا درست بهمون جواب نمیدن که باید چیکار کنیم

اگه اینطوره، دکتری که بهش اعتماد دارین رو انتخاب کنین و طبق نظر همون پیش برین و دیگه به بقیه کاری نداشته باشین

یه پزشک هیچ وقت با دستیار که نیست مشورت نمیکنه مگر این که چیزی ندونه بروپیش متخصص توهیچت نیست همین استرس داره سرطان که وجود نداره تشدید میکنی کدوم شهری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز