2777
2789
عنوان

سرطان

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی یه سونوگرافی دیگه هم بریم؟

من نمیدونم واقعن لازمه یا نه. ولی این شاخه اون شاخه نپر. یه دکتر انتخاب کن و طبق دستور همون پیش برو و بهش اعتماد کن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

،ببین احتمال زیاد خوشخیم هست ان شاالله، اما اصلا نزارید نمونه برداری کنن ،اگر بدخیم باشه پخش میشه ،بگید کامل کیست رو خارج کنن ،ابوعلی سینا در زمان قدیم گفته به هیچ وجه نباید تنه سرطان چاقو بخوره که پخش میشه  ،باید کاملا غده خارج بشه ،اطراف من هرکس اجازه نمونه برداری نداده کامل غده رو در آورده سرطانش پخش نشده

مرسی ازت ببخشید زیادی ازت سوال کردم❤️🥲

نه عزیزم. الکی استرس به خودت راه نده. فقط برو دنبال درمان. من مطمئنم نمونه برداری کنه همون کیست هست ولی خیالت راحت میشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
،ببین احتمال زیاد خوشخیم هست ان شاالله، اما اصلا نزارید نمونه برداری کنن ،اگر بدخیم باشه پخش میشه ،ب ...

گفت که کیست رو با سوزن کامل تخلیه میکنه و حالا بعدش میفرسته ازمایشگاه یعنی فقط نمونه برداری نیست که بخواد قسمتی از اون رو با سوزن تخلیه کنه ولی بازم من نمیدونم اینم خطر داره یا نه🫠

2790
2778
2791
2779
2792