2777
2789

من تا حالا باشگاه نرفتم فقط ورزش های هوازی رو انجام میدادم 

سوال دارم ۱۲ جلسه تو ماه با قیمت ۹۰۰ مناسبه؟ (تهران)

با دستگاه ها بلد نیستم کار کنم مربی یاد میده یا باید مربی بگیرم؟

خیلی بعد باشگاه خسته میشید؟ 

مامان دوتا گل پسر

بله نرماله من اسپینینگ میرم ماهی ۸۰۰

مربی بهت برنامه میده ولی میتونی خصوصی هم برداری که هزینه اش فکر‌کنم ماهی ۲/۵ باشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله نرماله من اسپینینگ میرم ماهی ۸۰۰ مربی بهت برنامه میده ولی میتونی خصوصی هم برداری که هزینه اش فک ...

اگر به مربی بگم کار با دستگاه رو‌یادم بده باید خصوصی بردارم یا عمومی هستش؟

مامان دوتا گل پسر

۳۰ روزه ۱۵۰۰ هست .کار با دستگاهم جواب میدی مربی خودش همون اول یاد میده؟ 

اره مربی بیشتر اوقات بالا سرمه و اینکه یه خوبی داره تایمش دست خودمه اینجوری نیست که یه ساعت خاص یا روز خاص مجبور باشم برم 

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

همه چقدر بالا میدن مشهد از ۲۰۰ شروع میشه تا ۲ ملیون بستگی به باشگاه داره مثلا جای خونه ما که شاندیزه میشه ۱۸۰ تومنه

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
همه چقدر بالا میدن مشهد از ۲۰۰ شروع میشه تا ۲ ملیون بستگی به باشگاه داره مثلا جای خونه ما که شاندیزه ...

من میخوام برم ی باشگاهی که از بالاشهر تا جنوب شهر شعبه داره قیمتای شمال شهرش واقعا سرسام اوره دیگ منطقه رو پایینتر اوردم که مبلغش کم بشه ولی دیگ کف کفش ۹۰۰ بود🥲🥲۱۲ جلسه تازه

مامان دوتا گل پسر

اره مربی بیشتر اوقات بالا سرمه و اینکه یه خوبی داره تایمش دست خودمه اینجوری نیست که یه ساعت خاص یا ر ...

پس استرس نداشته باشم خودشون یادم میدن😅😅😅گفتم نرم مثل خنگا نگاه بقیه کنم تا یاد بگیرم 😁😁😁

مامان دوتا گل پسر

بستگی به باشگاهی که میری داره 

بعضی از باشگاه ها مربی به افرادی که بهشون برنامه داده کمک میکنه و کلا کاری به بقیه نداره 

در حد یه توضیح کوتاه 

بعضی جاها به همه کمک میکنن 

حتما ببین مربیش چه مدلیه چون خیلی خیلی تو انگیزت موثر هست 

از سنگین هم اصلا شروع نکن 

ماهانه ۹۰۰هم از نظر من مناسب نیست و زیاد هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بستگی به باشگاهی که میری داره  بعضی از باشگاه ها مربی به افرادی که بهشون برنامه داده کمک میکنه ...

مرسی عزیزم من چون تاحالا بدنسازی نرفتم خب از کجا بدونم سنگین چجوریه ؟ شما تهرانی؟ چه قیمتی مناسبه؟ اخه هرجا زنگ میزنم همین حدود رو میگن

مامان دوتا گل پسر

مرسی عزیزم من چون تاحالا بدنسازی نرفتم خب از کجا بدونم سنگین چجوریه ؟ شما تهرانی؟ چه قیمتی مناسبه؟ ا ...

سنگین منظورم اینه که از وزنه های بالا شروع نکن 

حالا بری متوجه میشی میزانش رو چه جوری مشخص کنی 

راهنماییت میکنن روز اول رو کاملا 

ماهی ۵۰۰ خیلی مناسب تر هست 

بستگی به منظقه ها هم داره 

منظقه های پایین تر رو چک کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...