2777
2789
عنوان

بچه ها 405 خیلی بی کلاسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8865 بازدید | 95 پست
چند بار سوار شو  من بدم نمی آمد اما چون با پراید آموزش دیده بودم موقع شروع رانندگی با ۴۰۵ ه ...

مبارکت باشه عزیزم. 

فقط یه سوال ماشین خوبیه زود زود خراب نمیشه و اینکه اگ خراب شه خرجش بالاست؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه گازوئیل رو با تانکر نمیبرن ؟!!! اگر حوصله داری درباره این شغل میگی؟ فقط یه اسمی شنیدم ازش. ...

نه عزیزم منم تا قبل اینکه شوهرم کارش این بشه هیچی نمیدونستم درموردش خودشون میگن مشک خب بعد توی صندق ماشین یه مشک میزارن که توش دوتا بشکه گازوئیل جامیشع بعد روی صندلی عقب هم یه مشک میزارن که توش ۴ تا بشکه جا میگیره خیلی شغل پرخطریه فک کن تو ماشین جلو نشستی پشت صندلیت ۴ تا بشکه گازوئیل توی یه چیزی مثه پلاستیکه البته که خیلی محکم کاری میکنن کمربند داره مشک شون مشک بند داره میبندنش محکم که حتی تکون هم نخوره ما خونمون زابل ه سیستان بلوچستان شوهرم اینا دیشب مثلن رفتن تربت حیدریه دیشب رفتن امروز رسیدن صبح سوئیت میگیرن استراحت میکنن ظهر میرن نهار اینا میخورن بعدش بار میزنن اگه فردا صبح برسن انشاالله از اونجا بار میزنن چون شهر خودمون گرونه اونجا ارزونه از تربت بار میزنن میارن اینجا میفروشن خداروشکر پولش خوبه مثلن تو یه سرویس که برن ۱۴  ۱۵ تومن سود داره البته که قیمتا هی بالا پایین میشه بعضی وقتا سودشون کمتره ولی خیلی خطر ناک مثلن ایست و بازرسی ها با مشک بگیرنشون اون مشک رو پاره میکنن کلی پول اون همه گازوئیل به باد میره که هیچ هم ۱۰۰ تومن جریمه داره هر ماشین باری بازم تو اهنگ ببین ۴۰۵ ای زیر پاشه تخت گاز میره سمت گناوه رو گوش بده قشنگ میفهمی چی به چیه   

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
مگه گازوئیل رو با تانکر نمیبرن ؟!!! اگر حوصله داری درباره این شغل میگی؟ فقط یه اسمی شنیدم ازش. ...

با سرعت که میرن ولی پلاک داره ماشینشون البته پلاک جعلی نه

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
کجایی هستین

سیستان بلوچستان 

من حالا از ۲۰۶ و پراید و کوئیک متنفرم دیشب ماشین دوستم که کوئیک هست و از پارک در آوردم ( خودش تا ...

قیییییقن بخدا منم اصلن از ۲۰۶ و کوئیک خوشم نمیاد هیچیو با ۴۰۵ عوض نمیکنم البته پارس هم دوست دارم

نه عزیزم منم تا قبل اینکه شوهرم کارش این بشه هیچی نمیدونستم درموردش خودشون میگن مشک خب بعد توی صندق ...

کاش یه کاری پیدا کنه با خطر کمتر که ضربه ای به اقتصاد داغونمون نزنه

برادرم شراکتی ماشین سنگین داره اینقدر پول گازوئیل بالا رفته بخاطر این قاچاق که کاروکاسبیشون کساد شده هرماه یه مبلغ سنگینی هم قسط ماشین میده وای به روزی که خراب بشه الان ۳هفته اس ماشینش خراب شده داره قرض میکنه پول اون اقساط رو بده 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
انشالله یه شغل خوب پیدا کنه ،این کار بازی با جونش و اقتصاده و کمبود سوخت  

ای خواهر بیشتر بلوچا کارشون همینه با ی نفر شوهر این خانوم ک نیست بعدم چ شغلی این دوره زمونه هست ک همچین سود کلانی بهت بده...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
ای خواهر بیشتر بلوچا کارشون همینه با ی نفر شوهر این خانوم ک نیست بعدم چ شغلی این دوره زمونه هست ک هم ...

😔😔😔 تبعاتش گریبانگیر کل کشور میشه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
کاش یه کاری پیدا کنه با خطر کمتر که ضربه ای به اقتصاد داغونمون نزنه برادرم شراکتی ماشین سنگین داره ...

بیخیال گازوئیل ک ارزونه شوهر منم ماشین داره حتما کارت سوختشون مشکلی داره ...خرجای دیگه ماشین بالاست ولی سوخت خداییش خوبه ،ولی بازم میرزه درآمدشون خوبه خداروشکر برادرتون خودش راننده هست یا راننده دارن 

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
مبارکت باشه عزیزم.  فقط یه سوال ماشین خوبیه زود زود خراب نمیشه و اینکه اگ خراب شه خرجش بالا ...

نه زود خراب نمیشه

بعد من از قیمت لوازم ماشین های دیگه خبر ندارم که بگم مثلا هزینه های بیشتری نسبت به بقیه داره

😔😔😔 تبعاتش گریبانگیر کل کشور میشه .

بله اما وقتی همچین کشور غنی داریم و بازم فقر بیداد میکنه مردم مجبورن ب همچین کارایی رو بیارن دارن حق ما رو مجانی میدن ب کشور های همسایه...