2777
2789
عنوان

بچه ها 405 خیلی بی کلاسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8865 بازدید | 95 پست

من حالا از ۲۰۶ و پراید و کوئیک متنفرم

دیشب ماشین دوستم که کوئیک هست و از پارک در آوردم ( خودش تازه کاره نمیتونست اونجا رو بره )

چه پدال های مزخرفی داره سفت جون آدمو میگیره اصلا قابل مقایسه با ۴۰۵ نیست

[QUOTE=316598453]قراره بزنه ب نامم خجالت میکشم بگم حالا فعلا ب اسمت باشه هر کی یه چیز بهتر خریدی بعد ب

ما چندماه دیگه ماشینمون درمیاد این پراید به اسم منه خدا خدا میکنم ن ف ر و شه

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سمند ماشین خوبی نیستاااا نمی‌دونم چرا عاشقشی ۴۰۵ از اون بهتره 😕

اره عزیزم شاید چون تازه ست یکم حساسم. کم کم بهش عادت میکنم. 

راستش من تز بچگیم از این بنده خدا خوشم نمیاد 😁😁😁

من حالا از ۲۰۶ و پراید و کوئیک متنفرم دیشب ماشین دوستم که کوئیک هست و از پارک در آوردم ( خودش تا ...

نمیدونم شاید بعدا عادت کنم بهش. 

چون از بچگی متنفر بودم ازش. 😁

نه واقعا من نمبگم ماشین خارجی فقط از این و پراید متنفرمممم.  بدتر از همه اینجاست ک میخاد بز ...

😂😂😂الله و اکبر دیگه بدترررر بیخیال بابا انشاالله بهترشو میخرید

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خدا نکشتت ما اردیبهشت میرفتیم شمال اقا بهدجاده که افتادیم ماشین های با کلاس اومدن اطرافمون حالا من ب ...

ببخشید یه کم خندیدم به کامنتتون حلال کن 😶یعنی کامل تصور کردم اخه ما خودمونم همچین موقعیتایی اول زندگی داشتیم حالا جالبه با همون ماشینی که مدلشم خوب نبود اینقدر سفر و جاهای خوب رفتیم که مزش زیر زبونمه هنوز

نه عزیزم ماشینه دیگه ، ما خودمونم سمند داریم همیشه هم دست منه هرجا هم میرم تیکه میندازن که ماشین باب ...

منم سمند دارم و راضیم . توی ماشین های ایرانی چندتاشو داشتم این بهم بهتر سواری میده . به منم از این حرفها میزنن

😂😂😂الله و اکبر دیگه بدترررر بیخیال بابا انشاالله بهترشو میخرید

بخدا ک راست گفتن از هر چییییییی بدت بیاد سرت میاد 🤣🤣🤣

البته تن شوهرم توش سالم باشه و ماشین خوبی بشه. 

من غقط نظرمو مبگم 

ببخشید یه کم خندیدم به کامنتتون حلال کن 😶یعنی کامل تصور کردم اخه ما خودمونم همچین موقعیتایی اول زند ...

بابا گفتم کع بخندید ما خودمون تو دور همی میگیم انقد میخندیما

نمیدونم شاید بعدا عادت کنم بهش.  چون از بچگی متنفر بودم ازش. 😁

چند بار سوار شو 

من بدم نمی آمد اما چون با پراید آموزش دیده بودم موقع شروع رانندگی با ۴۰۵ همش میترسیدم که بزنم جایی یا نتونم تو شرایطی زود جمع کنم به نظرم بزرگ می آمد اما الان ماشین که ۶ ساله هر لحظه زیر پامه تو ماشین هایی مثل پراید یا همچنین ماشین هایی نفسم میگیره 

ببخشید یه کم خندیدم به کامنتتون حلال کن 😶یعنی کامل تصور کردم اخه ما خودمونم همچین موقعیتایی اول زند ...

باداداش اینا رفته بودیم 

همش امیدداشتسم که ماشینمون، ۲۰۷امسال درمیاد

ولی به شوهرم گفتم تا ماشین نیاد من پامو از تهران بیرون نمیزارم 

بخدا ک راست گفتن از هر چییییییی بدت بیاد سرت میاد 🤣🤣🤣 البته تن شوهرم توش سالم باشه و ماشین خوبی ...

🤭🤭🤭انشاالله چرخش بچرخه براتون تنتون سلامت دختر

شکر نعمت نعمتت افزون کند

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻