2777
2789
عنوان

تازه عروسم چقدر راحت قضاوت میشم🙃

1675 بازدید | 60 پست

نه دلم میاد کسیو نفرین کنم نه میتونم بی تفاوت باشم از خدا گله دارم

من تازه عقد کردم خانواده همسرم خانواده سرشناس و خوبی هستن واقعا تا الان جز احترام و خوبی نسبت به خودمو خانوادم ازشون ندیدم 

خانواده من یه خانواده معمولی حتی رو به پایین من پدر مادرم تو نوزادی از هم جدا شدند مادرمو ندیدم با مادربزرگ پدری بزرگ شدم پدربزرگم بازنشسته بود و پدرم کارگر خواهرمم معلول که البته من هیچ وقت خجالت نمیکشم از خانوادم 

اما پدرشوهرم رئیس دانشگاه مادرشوهرم روانشناس خواهرشوهرم پزشک خلاصه تحصیلات دارن 

من خودمم تحصیلاتم از همسرم بالاتر البته هر دو معلمیم 

از ۴ سال پیش مادرشوهرم خودش منو به همسرم معرفی کرد مدیر مدرسم بود قبول نمیکردم ۴ سال انقدر اومدن رفتن بلاخره قبول کردم 

ولی الان که ازدواج کردم میشنوم تو خانوادشون میگن عروسشون مادر نداره عروس خانوادش سطح پایین عروس عجب شانسی داره 

عمدا میان میگن وا ما تو عکسا مامانتو ندیدیم چرا 

اینا چیزایی هستن که به گوش من میرسه همش میگم ببین چه چیزایی به خود خانواده همسرم میگن 

مادرشوهرم نمیذاره اینا رو من بفهمم همه جا میگه عروسم نیست دخترمه 

من عاشق خانوادمم افتخار میکنم بهشون ولی ای کاش انقدر ظالم نباشیم انقدر راحت دل نشکنیم 

کی این حرف و حدیث ها تموم میشه نمیدونم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

حقدارین ناراخت کنندس... مهم خانواده وهمسرته.. خداروشکر ک خوشبختی.. مهم خداست ک از دل شما خبر داره 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدارشکر کن که خانوادش سطح فرهنگ بالایی دارن...ما نامزد بودیم عاشق هم بودیم با وجود هزار و یک شکل که خانوادش داشتن به من کنایه میزدن و اخر هم پسره طابع مادرش شد و منو رها کرد....تاپیکامو یک نگاه بنداز ....و حرف دیگران برات مهم نباشه

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

مردم همیشه حرف برا گفتن دارن.هر طور باشی حرف میزنن.

میدونم سخته ؛ و بعضی حرفا واقعا سنگینه برا آدم.

ولی اهمیت نده .اصل کار خودشونن که خدا رو شکر خوب و فهمیده هستن.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

مهم خانواده شوهران که خدارشوکر آدمای فهمیده آن 

بقیشون مهم نیستن مگه بعد عروسیم چند بار میخوای ببینیشون 

من همین الانش خانواده شوهرمو یه بارم تو دو سال شام دعوت نکردم چون مهم نیستن مهم خودتی و خانواده اصلیش اونام بذار اینقدر از ک.ون سوزی بکن تا بمیرن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مردم همیشه حرفی برای گفتن دارن . مهم نباشه واست .مهم خودتو شوهرت هستین باهم خوش باشین 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

هیچ وقت تموم نمیشه مگر وقتی که محترمانه اما قاطع جواب بدی. میگن مامانت رو ندیدیم؟ بگو کاری داشتید باهاشون؟ 

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

هیچ وقت تموم شو نیست دوری و دوستی حل میکند ...دانشمندم باشند تغییر نکنند مثل امول حرف بزنند.یعنی بیسواد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

ولشون کن عزیزم خودتو ناراحت نکن....

منم وقتی تازه عروسی کرده بودم از یه سری حرفا ناراحت میشدم ولی الان عادی شده برام

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...