2777
2789

یادمه اون اوایل نمیدونم چرا ب شوهرم گفتم عاشق یکی بودم. خیلی اصرار داشت بگم و گفتم .

تا یکی دوسال بعد زندگیمون همش میترسید بعد دعواهامون من بیخیال زندگی شم و برم پی همون عشق. بخاطر همین بیشتر هوامو داشت. اما تا فهمید اهل موندنم... خیلیم اهل موندنم اخلاقای گندش نمایان شد. چرا واقعا؟ 

همیشه بعددعواها حالت استصال و درموندگی داشتم و اون خیلی جدی و مغرور... تا یکبار من خیلی جدی گفتم اگ اینطور ادامه بدی نمیتونم باهات زندگی کنم سریع خودشو جمع کرد... هه

ینی باید تو زندگی فیلم بازی کرد؟ پس چرا انقد ب هم حرفای عاشقونه زدیم ؟ چرا بهم گفتیم رفیق؟! 

ینی باز برم تو فاز فیلم و خودمو دور کنم ازش؟؟؟ چقد حااالم ازین زندگی بهم میخوره. تف بهت شانس. تف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری با این حرفا ندارم

ولی مردا همشون این اخلاق رو دارن ب محض اینکه بفهمن طرفشون اهل موندنه وجایی نمیره اخلاقای گندشون شرو میشه

حتی ی بار تو دعوا وبحث همسرم اینو بهم گفت 

گفتم اون اوایل سریع بعداز دعوا منت کشی وآشتی ولی الان چرا ن

گفت آخه اون موقع میترسیدم ترکم کنی ولی الان قسم میخورم ومیدونم ک جایی نمیری حتی اگه بزنمت

عین حرفشو گفتم دقیق😐😐

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

بعد تف هم ی چی بگید لطفا نیاز ب همدردی دارم

چرا به گذشته فکرمیکنی 

ولش الانو دریاب 

همین لحطه یاداوریش دردتو دوا کرد؟؟لحظه ی قبلی رو بهت برمیگردونن 

پس مراقب باش لحظه های عمرت چجوری از دست میرن

اگه تاپیک اخرمو بخونی میبینی امشب چه برسرمن اومده اما اونقد باخودم کلنجار رفتم تا آروم شدم دوش گرفتم آهنگ گوش دادم بعدشم راه ندادمش خونه

چون معتقدم عصبانیت و ناراحتی جز لاینفک زندگیه ولی خب میشه مدیریت ش کرد

کاربر سال۹۷م
کاری با این حرفا ندارم ولی مردا همشون این اخلاق رو دارن ب محض اینکه بفهمن طرفشون اهل موندنه وجای ...

و چقد حال بهم زنه این اخلاق 

اینطوری باعث میشن ادم تو زندگی صادق نباش.. ادم دنبال گرگ بودن باشه 

و چقد حال بهم زنه این اخلاق  اینطوری باعث میشن ادم تو زندگی صادق نباش.. ادم دنبال گرگ بودن باش ...

خب دیگه اینه ک میگن مردا از زن ضعیف خوششون نمیاد از زن زرنگ ودست وپادار خوششون میاد

واینکه  کلا بی محلی کنی بیشتر میان سمتت تا اینکه آویزونشون باشی

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

چرا به گذشته فکرمیکنی  ولش الانو دریاب  همین لحطه یاداوریش دردتو دوا کرد؟؟لحظه ی قبلی رو ...

دعوامون شد ک دیگه فکرم رفت ب این چیزا...

اره منم خیلی عصبانیتامو کنترل کردم. دیشب و وریشب میتونست بحث پیش بیاد ولی من بیخیال شدم اما امشب دیگه حوصلم نکشید دعوامون شد 

نمیگذرم ازش. هرچقد من به زندگی کردن فکر کردم اون گند زد تو احوالاتم 

خب دیگه اینه ک میگن مردا از زن ضعیف خوششون نمیاد از زن زرنگ ودست وپادار خوششون میاد واینکه   ...

خب دیگه همش باید فیلم باشه 

من خیلی دوست داشتم روراست باشم باهاش. آویزونش باشم اصلا. ولی لیاقت نداش 

همون بهتر ک از دور منو ببینه. اتفاقا اصل دعوای امشبمون اونجایی بود ک اول گفتم لیاقت نداری منم دارم برات ک قاطی کرد ترسید محلش نزارم بعدم گفتم هرروز پیرترم کردی بدتر قاطی کرد

ول کن بابا شبا مشکل بزرگتر بنظر میاد الکی بیدار موندی توگوشی صبحتم کسل کننده نکن  صبح پاشو ببی ...

اون خیلی مسخرس. منم تموم کنم فردا شب با قیافه افسرده میاد خونه حال منم گرفته میشه 

البت قبلا اینطور نبود. بعددعوا انگار ن خانی اومده ن خانی رفته ولی تازگیا قیافه میگیره