2777
2789
درمان داره اگه اصولی وریشه ای جلو بری

درمان نداره عزیزم فقط کنترل میشه بهتر میشه و بدتر من تا تهشو رفتم اصلاح سبک کلومیفن لتروزل سونو فولیکول هرچی فکرشو کنی 

ورزش حتی 

گلوکوفاژ متفورمین 

هرکاری بگی‌کردم و طبق تجربه میگم حرف خودم نیست حرف پزشکه 

خدایا دستمو بگیر….🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه میشه😐من هم کیست داشتم و هم تنبلی دوتاشم خیلی راحت درمان شد در حد دو سه ماه

با چی درمان شدی؟ الان ۴ ساله درگیرشم هر راهی بگید رفتم شما یا تشخیص براتون اشتباه بوده یا در حد خییییلی خفیفی بوده 

چون مطمئنم درمان نداره شما روش درمانیتون چی‌بوده؟

خدایا دستمو بگیر….🖤
خوب خداروشکر ببین من مجردی خیلی جوش میزدم تو نگو تخمدانم صعیفه بعد ازدواج دکتر گفت تخمدان چپت ضعیفه ...

منم یه مدته خیلی جوش میزنم و موهام بشدت می‌یزه رفتم دکتر فعلا دارم دارو میخورم ولی تغییری نکردم

ایشالا خوب میشی برای منم دعا کن 

منم یه مدته خیلی جوش میزنم و موهام بشدت می‌ یزه رفتم دکتر فعلا دارم دارو میخورم ولی تغییری نکردم ...

ایشالله که خوب میشین شما هم عزیزم حتما دکترت رو برو گلم

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین
 با چی درمان شدی؟ الان ۴ ساله درگیرشم هر راهی بگید رفتم شما یا تشخیص براتون اشتباه بوده یا در ح ...

من رفتم سونو بهم گفت تخمدان هات تنبله بهم قرص متفورمین داد خوب شدم یه عالمه کیست هم داشتم که قرص جلوگیری خوردم مشکلم حل شد شما میخوایین باردار بشین؟؟؟؟

درمان نداره عزیزم فقط کنترل میشه بهتر میشه و بدتر من تا تهشو رفتم اصلاح سبک کلومیفن لتروزل سون ...

نظرشماهم محترمه

خوب خیلی از بیماری ها هستن اگه کنترل نکنیم برمیگردن

یکی که اصلاح مزاج انجام میده بعد قطع دوره که نباید سیاق قدیمی رو بره

باید سبک زندگی درستی که انجام میدادادامه بده

هدفمند زندگی کن بانو🌹
من رفتم سونو بهم گفت تخمدان هات تنبله بهم قرص متفورمین داد خوب شدم یه عالمه کیست هم داشتم که قرص جلو ...

خب دورت بگردم این درمان سطحیه بله میخوام باردار شم 

قرص جلوگیریم خوردم یاسمین خارجی اون موقع بسته ای ۶۰۰ میگرفتم 

متفورمینم که همیشه دارم میخورم 

قرص جلوگیری سطحی درمان میکنه واسه یه بازه زمانی کوتاه

خدایا دستمو بگیر….🖤
نظرشماهم محترمه خوب خیلی از بیماری ها هستن اگه کنترل نکنیم برمیگردن یکی که اصلاح مزاج انجام میده ب ...

دقیقا همینه والا موهام سفید شد دیگ تو این راه تنبلی و تخمدان پلی کیستیک کاش واقعا یه روز درمان قطعیش بیاد

خدایا دستمو بگیر….🖤