2777
2789

طبیعیه الان هول شدی فک میکنی ک دیگه بچه دار نمیشی و اینا 

ولی میشی 

باید اصلاح سبک کنی و ورزش کنی و داروهاتو‌به موقع بخوری وقتیم بچه خواستی بری دکتر برات دارو بنویسه برات یه سری چیزا ممنوعه مثل لبنیات ، شکر ، شکلات، نوشابه ، فست فود ،کاهو .خیار، چیزای دیگه بزنی اصلاح سبک برات میاد چیا خوبه چیا بده 

هر روز باید نیم ساعت پیاده روی رو داشته باشی 

ورزش خییلی موثره 

استرس اضطراب باید دور‌باشه ازت 

خدایا دستمو بگیر….🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس اینجوری که فهمیدم کیست درمان داره ولی تنبلی نه

هیچ کدوم درمان نداره عزیزم مثل رنگ چشم میمونه رنگ‌چشم‌که عوض نمیشه 

هم تنبلی هم تخمدان پلی کیستیک فقط کنترل میشن

ولی کیست رحمی رو اطلاعی ندارم

خدایا دستمو بگیر….🖤
میشه بگین چجوری باید پاکسازی کرد؟

خوب هم نسخه پاکسازی داریم هم اینکه پک پاکسازی که‌کل خلط های اضافی بدنو‌پاک میکنه به همراه برنامه سبک زندگی باید نبایدها

مثلا نشستن توجاهای نمناک مثل سبزه ونیمکت پارک به شدت ضرر داره به خصوص زمان پریودی

هدفمند زندگی کن بانو🌹
خداروشکر من مجردم مامانم به دکترم گفت برای بچه دار شدنش نگرانم دکترم گفت نگران نباش دو قلو میاری&nb ...

خوب خداروشکر ببین من مجردی خیلی جوش میزدم تو نگو تخمدانم صعیفه بعد ازدواج دکتر گفت تخمدان چپت ضعیفه قرص داد همون ماه اولم باردار شدم دیگه من عگفراموش کردم برم دکتر برا صعیفی تخمدانم‌تاااا تازگی لکه داشتم رفتم دکتر گفت تخمدانت پلی کیسته ولی پارسال سونو دادم مشکلی نداشتم در هر صورت با بی اهمیتی اینجور شدم شاید زودتر میرفتم همون ضعیف میموند تا اینکه کاملا از کار بیفته

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین
اخه تو سونو زده کیست فولیکولار توی تخمدان چپ چیزی از پلی کیستیک ننوشته خواستم ببینم اینم جزوش حساب ...

باید ۳ ماه دیگه بازم سونو بدی بیینی اون کیست بازم هست یا نه زیاد شده یا نه 

تا ببینن پلی کیستیک هستی یا نه اینجوری مشخص نمیشه چون یدونه کیست فولیکار دیده

خدایا دستمو بگیر….🖤
هیچ کدوم درمان نداره عزیزم مثل رنگ چشم میمونه رنگ‌چشم‌که عوض نمیشه  هم تنبلی هم تخمدان پ ...

مگه میشه😐من هم کیست داشتم و هم تنبلی دوتاشم خیلی راحت درمان شد در حد دو سه ماه

کسی که کیست تخمدان داره یعنی تنبلی تخمدان داره؟؟؟ فرق این دوتا چیه کسی بلده؟

فرقشون اینه کیست خون توشه واینا ولی تخمدان پلیکیست یه عالمه  فولیکول ریز نابالغ داره که نمیتونه تخمک خوب درست کنه

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین