2777
2789
 دقیقا همینه والا موهام سفید شد دیگ تو این راه تنبلی و تخمدان پلی کیستیک کاش واقعا یه روز درمان ...

خوب چه میشه کرد

چون بدن خانوما حساس تره باید همیشه مواظب خودشون باشن

رحم اگر سالم باشه ده سال جوونتر دیده میشه ادم

هدفمند زندگی کن بانو🌹
خب دورت بگردم این درمان سطحیه بله میخوام باردار شم  قرص جلوگیریم خوردم یاسمین خارجی اون ...

چند وقته اقدام کردی و اینکه تا حالا باردار شدی یا ن قاعدگی هات منظمه یا نامنظم  و اینکه چسبندگی لوله نداری؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقته اقدام کردی و اینکه تا حالا باردار شدی یا ن قاعدگی هات منظمه یا نامنظم  و اینکه چسبندگی ...

بله من پارسال خرداد ماه یه سقط داشتم🥺 بعد اون دیگه باردار نشدم 

پریودام تا وقتی متفورمین میخوردم منظمه. چسبندگی اینام ندارم خداروشکر ضخامت اندومترم همچی اوکیه ضخامتم عالیهههه 

هر. داروییم خوردم 

خدایا دستمو بگیر….🖤
بله من پارسال خرداد ماه یه سقط داشتم🥺 بعد اون دیگه باردار نشدم  پریودام تا وقتی متفورمی ...

ببین یه چیز هست بهت میگم برو از عطاری بگیر یعنی رد خور نداره وقتی مصرف کنی حتما باردار میشی یکی از فامیلامون بود که بیست سال بود هرچقدر دکتر میرفت بچه دار نمیشد از این که میگم خورد بچه دار شد الان بچش پنج سالشه  یکی دیگه از فامیلامون هم بچه دار نمیشد الان دوتا بچه داره  اسمش گل زرد هست میجوشونی هرروز میخوری شوهرت آزمایش اسپرم داده ؟؟مشکل نداره

ببین یه چیز هست بهت میگم برو از عطاری بگیر یعنی رد خور نداره وقتی مصرف کنی حتما باردار میشی یکی از ف ...

گل زرد ؟ واقعا خداکنه فردا میگیرم حتما بله شوهرم ازمایش اسپرم داده اوکی اوکی کاملا 

خدایا دستمو بگیر….🖤
بله من پارسال خرداد ماه یه سقط داشتم🥺 بعد اون دیگه باردار نشدم  پریودام تا وقتی متفورمی ...

واسه تنظیم قاعدگیت هم عرق رازیانه بخور یا رازیانه رو بجوشون بخور فقط وقتی پریودی نخور چون خونریزی رو زیاد میکنه  و چای سفیدهم واسه نتظیم قاعدگی و بارداری عالیهههه

گل زرد ؟ واقعا خداکنه فردا میگیرم حتما بله شوهرم ازمایش اسپرم داده اوکی اوکی کاملا 

اره بخدا من که معجزه ها دیدم ازش یعنی کسایی که از بارداری ناامید شده بودن ازش باردار شدن با مصرفش فقط منظم مصرف کن

اره بخدا من که معجزه ها دیدم ازش یعنی کسایی که از بارداری ناامید شده بودن ازش باردار شدن با مصرفش فق ...

اگه اینطوری باشه عالیه عزیزم دستت دردنکنه حتما از ماه بعد. شروعش میکنم الان اخرای سیکلم

خدایا دستمو بگیر….🖤
 اگه اینطوری باشه عالیه عزیزم دستت دردنکنه حتما از ماه بعد. شروعش میکنم الان اخرای سیکلم

یه چیز دیگه راستی من اینم امتحان کردم اینکه وقتی پریودی یدونه زرده تخم مرغ که از مرغ خونگی باشه بذار داخل ش.ورتت وقتی شب میخوایی بخوابیجوری که بره داخل میگن رحم رو تقویت میکنه 😄