2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا ایمپلنت باید انجام بدم ...ارتودنسی هم باید انجام بدم ...میترسم لثه ام تحلیل بره 

زودتر ایمپلنت کنم ...ولی دکترم میگه اول ارتو

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

من ۳۵ سالمه الان تو این سن میتونم ارتودنسی کنم؟

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

کشیدن دندان عقل تاثیر میزاره تا حدودی فشار از دندونا برداشته بشه؟

من ارتو داشتم 

بد برش داشتم دکترم دندون عقلامو نگفت بکشم

الان زده یه دندنمو کج کرده پولشم ندارم باز برم ارتو

فک بالام همه دندناشو داره با دوتا عقل

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
سلام عزیزم پسر من الان ۹ سالشه و احتیاج داره به ارتودنسی بهترین سن چه زمانی هست برای انجام ؟

سلام عزیزم

همین سن ببرید معاینه بشه

بستگی به نوع اشکال فکی و دندانی سن طلایی درمان متفاوته

لایک نکنید🙂‍↔️