2777
2789
عنوان

کرم دور چشم برای ١٨ساله

203 بازدید | 6 پست

قیمتش پایین ترجیحا .اگه میدونید راهنماییم کنید 

پوستمم چربه 

گودی و تیرگی داره خطوط ریز هم افتاده 

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

نیتروژنا عالیه یعنی من خودم زیر چشم نابود بود الان استفاده میکنم عالی شده

شماچن سالتونه ؟‌ 

تاثیر تو همون یباره؟‌ ینی موقتن.؟‌

بعد اینکه چجوری میتونم اصلو تقلیبشو متوجه بشم

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماچن سالتونه ؟‌  تاثیر تو همون یباره؟‌ ینی موقتن.؟‌ بعد اینکه چجوری میتونم اصلو تقلیبشو متوج ...

من ۲۰

نه تو همون یکبار زدن که نیست بعد ۴ تا ۶ هفته حالا بستگی داره تفاوتو میبینی 

دیگه باید از فروشگاه معتبر بگیری 

من ۲۰ نه تو همون یکبار زدن که نیست بعد ۴ تا ۶ هفته حالا بستگی داره تفاوتو میبینی  دیگه باید ا ...

همین مدل هیدروبوست که رنگش ابیه؟‌بعد قیمتشو میدونی حدودی چقدره؟‌ببخشیداسوال زیاد میپرسم

اره رنگش ابیه فک کنم ۲۸۰ خواهش میکنم عزیزم 😘

مرسی عزیزم لطف کردی ❤❤