2777
2789
عنوان

خسته شدم از خانواده مضخرفم

222 بازدید | 12 پست

زندگی ما خیلییی پیچیدست خیلی زیاد

مامان بابام هممممش دعوا میکنن هزار بار قهر میکنن 

هزار بار اشتی میکنن و همیشه همینه

این که اشتی میکنن برام اصلا مهم نیست چون تنها کسایی که نابود میشن این وسط منم

داداش کوچیکم که دوسالشه کلا هیچی نمیفهمه

داداش بزرگمم مهم نیست براش اصن خونه نیست بیرونه کلا و سرکار

دیشب که دعوا کردن مامانم کلی قرص خورده بود(۲۰تاا قرص) و امروز من همهههه کار کردم خونه جمع کردم داداشمو بردم حموم شام پختم ناهار پختم خونه جمع کردم 

درصورتی که دارم میمیرم از مریضی حالم بشدت بد بود دیشب و امروز پام سوخته درحدی که راه میرم کج میرم اذیت میشم. درس دارم و امتحان هیییچ کدومو وقت نکردم بخونم

روانیم کردن دیگه حالم بد شده از کاراشون بابا من کلا ۱۵/۱۶ سالمه نمیتونم همه چیو کنترل کنم باهم

ازشون حالم بهم میخوره

مامانم که فقط بعد دعوا کارش شده قرص خوردن و اسیب رسوندن به خودش

کل امروز رو خاب بود یا تو گوشی

وقتی نیستن پیش هم خیلی راحت تریم بخدا

نمیدونم چرا انقدر مامانم سست و ضعیفه

دلم میسوزه براش بخدا:) هر دو ماه یکبار اینجوری داغونم میکنن دیگه خستم 

فقط حرف دوروز خوبن دوباره همون اش همون کاسه

انقدر اذیت کردن همو و من این وسط نابود شدم متنفرم از اینکه پیش هم زندگی میکنن حالم از قاب دونفرشون که فقط برای برطرف کردن نیازهاشونه بدم میاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دعوا و بحث تو هر خانواده ای هست 

کاش با داداشت بشینین منطقی با مامان و بابات صحبت کنین و بگین از این وضعیت ناراحتین

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عزیزم، اشکالی نداره همه اینا رو تبدیل کن به انگیزه قوی که درساتو خوب بخونی و کار کنی و خودتو از این ...

من سالها به همین امید درس خوندم ولی همش سراب بود 

دو ساله درسم تموم شده هیچ کاری پیدا نکردم خودمو از این منجلاب نجات بدم

عزیز دعوا و بحث تو هر خانواده ای هست  کاش با داداشت بشینین منطقی با مامان و بابات صحبت کنین و ...

نه از اینا گذشته

بارها اینکارارو کردیم و دوباره همونن

نمیخوام ریختشونو ببینم اصلا 

واقعا من موندم چرا پدر مادرا به فکر بچه هاشون نیستن، کاش میشد قبل اینکه آدما به دنیا بیان حق انتخاب ...

مامانم دیشب یه به ما فکر نکرده که اگر با بیستا قرص خواب اور بمیره من چیکار کنم مگه من میتونم داداشمو بزرگ کنم خونه زندگی جمع کنم

بهشم بگم طلبکار میشه

سعی کنین تو و داداش بزرگه ات جدا زندگی کنین وقتی اونا به فکر آسایش شما نیستن شما حداقل به فکر آرامش ...

دورت بگردم کلا داداشم ۲۰ سالشه من ۱۵ چجوری جدا کنیم زندگیمونو؟🥲

من فقط بدم میاد از قاب دونفرشون از اینکه دوباره خوب میشن باهم حالم بهم میخوره وگرنه تک باشن مشکلی نیست خیلی راحتیم وقتی یکیشون نیست بخصوص بابام

مامانم نمیفهمه درست نمیشه وضعیت نمیشهههه