2777
2789
عنوان

پرینت سیم کارت

3078 بازدید | 9 پست

سیمکارتی که دست شوهرمه به اسم خودمه برم  مخابرات پرینت بهم میدن ؟ بعد متن پیاما میاد بالا یا فقط شماره میاد ؟ برم چی بگم که بهم بدن پرینت 

لایک نکنید😬

اولا چون سیم کارت ب نام شما نیست نمیدن بعد اینکه برنامه ایرانسل من یا همراه من رو نصب کن از اونجا پرینت بگیر و اینکه متن پیام رو برات نمیاره ولی میگه با کیا در ارتباط بوده

اولا چون سیم کارت ب نام شما نیست نمیدن بعد اینکه برنامه ایرانسل من یا همراه من رو نصب کن از اونجا پر ...

به اسم خودمه خطش،،، راهی ندارن متن پیاما بیاد بالا

لایک نکنید😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو به عنوان مالک سیم کارت میتونی درخواست بدی متن پیامکارو برات پرینت بگیرن ولی چجوری میخوای قاضی دادگاهو راضی کنی که بهت این حکمو بده؟ از طریق برنامه همراه من یا ایرانسل من یا رایتل من چون نگفتی سیم کارتت واسه کدوم اپراتوره صرفا بهت میگه در چه تاریخ و زمانی پیامک ارسال شده یا دریافت شده و لاغیر چیز دیگه ای نمیده حالا امتجانش مجانیه میتونی این کارو انجام بدی ببینی پرینت این اطلاعات به دردت میخوره یا نه ولی برای رفع مشکلت یا باید با مشاور صحبت کنی یا با خود همسرت...بی خودی شک به دلت راه نده فکرتو مشغول نکن 

دیگه خرید سیم کارت مثل قبل نیست simkhan.ir