2777
2789
ببین تو شخصیتت جوریه که میخوای با ی ادمی ازدواج کنی بیشتر منطق غالب باشه

میشه منم بگی جنسیت فسقلیم چیه و همسرم کی وامش جور میشه و  کی اسباب کشی میکنم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

امضام

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

تو خواستگار داری ولی اون چیزی ک میخوای نی اواخر سال بعد یا اخر امساله

من متولد چ ماهیم

کی باردار میشم

خدایا شکرت بخاطر این همه خوشبختی 👩‍❤️‍👨👨‍👩‍👧‍👦🏠🚗🎁🧿♥️👑🌈💴💵💶💰

کسی که حس ششم داره بگه کارای منو میخرن بلاخره یا نه ؟

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

حس میکنم هنو کوچیکی ف رو دوست نداره ولی روش کراشه علاقه داره بنظر میاد تو ادمی هستی ک بلد نیستی از ا ...

اره حرفتون درسته،یعنی منو دوست داره یا ف رو؟

اون حس میکنه کوچیکم؟ یا شما؟

اصلا پسره خوبی هست اول اسمش س

‌‌‌

آره درسته  خب بنظرت کِی خواستگار دارم؟

تو داری منتهی هرکسیو قبول نمیکنی حس میکنم مدت سه چهار ماه حداقل باید با طرف رفت امد بکنی تا خیالت راحت بشه

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
اره حرفتون درسته،یعنی منو دوست داره یا ف رو؟ اون حس میکنه کوچیکم؟ یا شما؟ اصلا پسره خوبی هست اول ا ...

میدونم پسر خوبیه فعلا دو دله من حس میکنم کوچیکی

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
کسی که حس ششم داره بگه کارای منو میخرن بلاخره یا نه ؟

میخرن سوره واقعه رو غروب هرروز بخون

جنسیت بچه منم بگییین

پسر

میخرن سوره واقعه رو غروب هرروز بخون

تادحالا یه نفرم نخریده فقط میگن خیلی قشنگه و میرن...مرسی گلم

من متولد چ ماهیم کی باردار میشم

دی یا آبان