2777
2789
من کی کار پیدا میکنم حال الانم چیه

دلت گرفته چرا فک‌میکنی دنیا به اخر رسیده؟؟ همت کن کار پیدا میکنی رو حالت بمونی پیدا نمیکنی

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
میدونم پسر خوبیه فعلا دو دله من حس میکنم کوچیکی

اهاا نه من ۲۰ سالمه،بین ف و من دودله؟

چند روز پیش دیدمش تا سرمو میوردم بالا با لبخند داشت نگام میکرد یکم فکرمو درگیر کرده نمیتونم دقیقا حدس بزنم تو ذهنش چی میگذره احساس میکنم باید بهش بیمحلی کنم اره؟

‌‌‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه منم بگی جنسیت فسقلیم چیه و همسرم کی وامش جور میشه و  کی اسباب کشی میکنم

چرا حس میکنم پسره بازم ۷۰ درصد پسره  

وام شوهرت حالا حالا جور نمیشه اسباب کشیتونم امسال نی

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
اهاا نه من ۲۰ سالمه،بین ف و من دودله؟ چند روز پیش دیدمش تا سرمو میوردم بالا با لبخند داشت نگام میکر ...

نرمال باش

@zolikha81    

بین ۲۳ تا ۲۶ هستی حس میکنم علیرضا روشنفکر تره از سعیده

چرا حس میکنم پسره بازم ۷۰ درصد پسره   وام شوهرت حالا حالا جور نمیشه اسباب کشیتونم امسال نی

حس میکنی اگه با همکارم صمیمی تر بشم و جوابش و بدم احتمال ازدواجم باهاش بیشتره یا محلش ندم؟

به عشق مردن زندگی میکنم

چرا حس میکنم پسره بازم ۷۰ درصد پسره   وام شوهرت حالا حالا جور نمیشه اسباب کشیتونم امسال نی

کار شوهرم چطور پیشرفت مالی داره؟

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خو میگم کی خونه میگیزم؟؟؟؟؟ بچه دارم ی دختره.میگم پسر کی میارم؟

عزیزم علم غیب ندارم ک شما تصمیمتون الانه اگه بچه نیاری یه سال دیگ خونه میگیری ولی ی خورده درب و‌داغون ولی اگه بچه بیاری طول میکشه و احتمال خریدن خونه بشدت کم میشه

حس میکنی اگه با همکارم صمیمی تر بشم و جوابش و بدم احتمال ازدواجم باهاش بیشتره یا محلش ندم؟

دس کمت میگیره

عزیزم منم میگی.. مشکل اداریم حل میشه؟چقدر طول میکشه؟ و اینکه طرفم حسش بهم چیه برمیگرده؟

حل میشه اگه مثل الان پیگیر کارات باشی یه هفته دو هفته تموم میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز