2777
2789
تو خواستگار داری ولی اون چیزی ک میخوای نی اواخر سال بعد یا اخر امساله

سنتیه ازدواجم یا دوستی؟ 

چرا چیزی که میخوام نیس   تو اینم شانس ندارم   

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم میشه بهم بگی حسش دقیقا به من چیه؟ ف رو دوست داره؟ نظرت راجب آیندم چیه به نطرت خودم چجور ادمیم؟

حس میکنم هنو کوچیکی ف رو دوست نداره ولی روش کراشه علاقه داره بنظر میاد تو ادمی هستی ک بلد نیستی از این شاخه به اون شاخه بپری یعنی دلت پاکه میخوای با ی نفر باشی حس میکنم از اطرافیانت اذیتی آیندتم اگه حرفای مردمو بیخیال بشی پیشرفتت صد در صده

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
سنتیه ازدواجم یا دوستی؟  چرا چیزی که میخوام نیس   تو اینم شانس ندارم    

طرف خوشش میاد و رسمی میاد یعنی تو کلا نمیدونی دخالت نداری😅

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
حس میکنم هنو کوچیکی ف رو دوست نداره ولی روش کراشه علاقه داره بنظر میاد تو ادمی هستی ک بلد نیستی از ا ...

من کی پسردار میشم؟؟؟؟ خونه کی میخریم؟؟؟؟ لطططفا بگو🥲🥲🥲

من پسردار میشم امسال

۸۰ درصد بله

من کی پسردار میشم؟؟؟؟ خونه کی میخریم؟؟؟؟ لطططفا بگو🥲🥲🥲

شما اول خونه بگیر بعد بچه بیار بچه بیاری خونه خریدن دو سه سال عقب میوفته

طرف خوشش میاد و رسمی میاد یعنی تو کلا نمیدونی دخالت نداری😅

عزیزم در مورد منم میگی.کی برام خاستگار میاد؟چطوری اون خاستگار

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
رنگ لباس منم بگو یا ماه تولدم     پاییز خواستگار دارم؟ کی ازدواج میکنم؟

ببین تو شخصیتت جوریه که میخوای با ی ادمی ازدواج کنی بیشتر منطق غالب باشه

یاابالفضل وایسین الان میام

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز