2777
2789
دقیقااا درسته🩷😁 سینا غلط میکنه دیگع نمیزارم  محمدرضا واقعا سرسنگینه توزخدا هر چی حس میکنی ...

حواستو جم کن زیاد جو گیر نشو وقتی سینا نزدیک شد

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه برای کدومش بود؟ دوستم نداره؟

ن اینکه دوست نداره ولی دو دله ک کیسه منه یا ن هنو داره برسیت میکنه همکارت حمید

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
سینا زو هیچ دوست ندارم  محمدرضا از یکی شنیدم کراشه ولی بقول شما خیلی سرسنگینه  چیزی حس ن ...

زیاد سمت محمد رضا نرو چون کیس خوبی نی حس میکنم خیلی از این شاخه به اون شاخه میپره

میشه بگی امسال قبول میشم رنگ لباسم بگو

اخه رنگ لباس🤣حس میکنم زرشکی پوشیدی

من کی ازدواج میکنم؟ ممکنه امسال یا سال بعد باشه؟ 

تو خواستگار داری ولی اون چیزی ک میخوای نی اواخر سال بعد یا اخر امساله

2790
2778
2791
2779
2792