2777
2789
حس م بهم چیه؟؟؟؟؟ بهش اعتماد کنم؟

تکیه کن ولی ن کامل حواست باشه

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تکیه کن ولی ن کامل حواست باشه

ازدواجم با م یا س؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ماه تولد عشقم؟

بهمن یا خرداد

مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت پس از چندین شکیبایی شبی یارب توان دیدن ک چشم خیره افروزیم در محراب ابرویت♥️
ازدواجم با م یا س؟

محمد میگی

تیره

ی خورده عصبیه زیاد رو اعصابش نرو

محمد میگی

نه

ازدواجم با کدومشه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

گلم منو میگی  محمدرضا حسش بهم چیه؟ دوسم داره؟ پیشنهاد میده؟  یکی هم سینا چطور؟ هدفش چ ...

سینا میخواد بهت نزدیک بشه ی جور مخ زدن محمد رضا ی خورده سرسنگینه نمیتونم خوب بفهمم چی تو مغزشه

نه ازدواجم با کدومشه؟

با م بیشتر حس میکنم هرکیو انتخاب کردی بعدا ک خصلتای بدشو دیدی پشیمون میشی

سینا میخواد بهت نزدیک بشه ی جور مخ زدن محمد رضا ی خورده سرسنگینه نمیتونم خوب بفهمم چی تو مغزشه

دقیقااا درسته🩷😁

سینا غلط میکنه دیگع نمیزارم 

محمدرضا واقعا سرسنگینه

توزخدا هر چی حس میکنی بگو🥲 خیلی واجبه

رضا بیشتر دوسم داره یا مهدی

حس میکنم یکی فاصله سنیش با تو زیاده اون ادم هنو تکلیفشو با خودش روشن نکرده ممکنه عاشقت بشه ممکنه هم نشه در کل ادم خوبیه

عزیزم؟ همکارم حمید دوستم داره؟ میاد خواستگاریم؟ 

نه احتمالش. کمه

حس میکنم یکی فاصله سنیش با تو زیاده اون ادم هنو تکلیفشو با خودش روشن نکرده ممکنه عاشقت بشه ممکنه هم ...

دمت گرم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز