2777
2789

برید بد نیست همیشه دوش بگیرید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید دوش بگیرید 

میدونی چ بویی میگیرین؟🤦‍♀️🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برید دوش بگیرید  میدونی چ بویی میگیرین؟🤦‍♀️🤦‍♀️

آره منم ب خاطر همین همیشه میریم از یکی شنیدم میگ بده نرو گفتم بزار بپرسم از همه 😂🤦‍♀️

در خواست دوستی ندید ممنون🌹
آره منم ب خاطر همین همیشه میریم از یکی شنیدم میگ بده نرو گفتم بزار بپرسم از همه 😂🤦‍♀️

دوش ۱۰ دقیقه ای بگیر بیا 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ن عزیزم هیچوقت هیچوقت تاپایان خون ریزی پریود اب ب واژن نباید برسه

رحم بازه آب و رطوبت ک ب رحم میرسه میشه کیست تنبلی نازایی و...

من طب سنتی اسلامی میخونم

استادا انقد اینو بهمه گوشزد میکنن و حیاتی میدونن

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

سرپا دوش بگیر. بخوام خیلی روشن بگم همه جارو بشور فقط سعی کن اون ناحیه ای که دقیقا اصل داستانه رو مستقیم آب نزن بهش. امیدوارم متوجه شده باشی چی میگم 😐

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

کلا رطوبت تو ایام پریود واس زن سمه 

بعضیا تو پریودی یادشون میفته ک ای وای پتو بشورم فرش بشورم وفلان...

توایام پریود باید دست پا شکم گرم بمونه

سردیجات ترشیجات سالادها لبنیات ممنوعه

چراانقد نازایی کیست و فیبروم داریم

بخاطر همین رطوبت تو ایام پریوده باحمام و خوراک

سلام عزیزم اگر نظراتت بامن متفاوته اگر مخالف حرف و ایده و عقیده  من هستی اگر احساس فرهیختگی داری و پیام منو بی فرهنگی میدونی خواهش میکمم ریپلای نکن و نظر عقده و سطح فرهنگ تو برای خودت حفظ کن و نگهدار بدون باهمون کلمه اول ک حس کنم میخای ابراز عقیده کنی من دیگ بقیه شو نمیخونم و جوابی هم نمیدم همونطور ک من بارها مخالف عقیده ای بودم ولی خوندم و گذشتم

نوشتن واقعا سخته

مبحث طولانی و زیاده نمیشه نوشت

کاش نی نی سایت قسمت ویس هم داشت

فقط ی کلام بفکر سلامتیت هستی رحمتو نیاز داری برای مادر شدن و نمیخای ازاین مطب ب اون مطببری

تودوران پریود ازآب رطوبت  دوری کن