سلام دوستان من دو بار سابقه سقط دارم یک بار قلب جنین تشکیل نشد و مجبور شدم کورتاژ کنم و بار دوم هم قلب جنین تشکیل شد ولی در هفته دوم بارداری خودش سقط شد کدوم دکتر تو تهران درمورد سقط مکرر خوبه؟ دکتر صدیقه حنطوش زاده و دکتر سهیلا عارفی در این زمینه سقط مکرر خوبن؟ کسی بوده تجربه سقط مکرر داشته باشه و جواب هم گرفته باشه؟
زن داداشم سه تا سقط کرد وقتی هپارین زد روزی دوتا بچش موند
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
عزیزم حنطوش زاده برای بارداریهای پرخطره،ولی عارفی برای ناباروریه و بیشتر به مسئله شما میخوره،منم مثل شما بودم رفتم پیش زهره لواسانی که سرش خلوت تره،آخه عارفی خیلییی سرش شلوغه،اول برات آزمایشای سقط مکرر مینویسن تا بررسی کنن علت سقط چی بوده
خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
تزریق هپارین داشتی؟ زن داداشم سه تا سقط کرد وقتی هپارین زد روزی دوتا بچش موند
نه عزیزم هپارین تا حالا تزریق نکردم تا حالا البته من یه پسر ۵ ساله هم دارم که برای فرزند اولم مشکلی نداشتم الان میخوام دوباره بچه دار بشم که دوبار سقط کردم
عزیزم حنطوش زاده برای بارداریهای پرخطره،ولی عارفی برای ناباروریه و بیشتر به مسئله شما میخوره،منم مثل ...
البته من یه پسر ۵ ساله هم دارم که برای فرزند اولم مشکلی نداشتم الان میخوام دوباره بچه دار بشم که دوبار سقط کردم من باردار میشم ولی بعد از باردارشدن همون هفته های اول سقط میکنم پس در زمینه مشکل من دکتر سهیلا عارفی بهتره؟
منم دوبار سقط داشتم تو هفته ۴ ،میگن مرکز مام و ابن سینا خوبه منم میخام برم اونجا البته سه ماه دیگ باید برم
عزیزم همسرت ازمایش اسپرم داده چون میگن نطفه ضعیف باشه باعث همچین مشکلی میشه
لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
شما از مرکز مام و ابن سینا برا سه ماه دیگه نوبت گرفتین؟
فعلا ابن سینا نوبت دادن برای بهمن گفتم اگ جواب نگرفتم برم مام چون اصلا حوصله سقط و دردشو ندارم
لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈