2777
2789
عنوان

سقط مکرر جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 25 پست
نه عزیزم همسرم آزمایش اسپرم نداده همسر شما چطور آزمایش اسپرم داده؟ شما فاصله بین دو تا سقط هاتون چند ...

باید ازمایش بده ،میره ازمایشگاه و درخاست میده حالا یا اونجا انجام میده یا اگ خونتون فاصله یه ربعی داره میاد خونه انجام میده و میبره ازمایشگاه 

من اردیبهشت اولین بارداری بود ک سقط شد دکتر برنامه و دارو داد ب مدت شش ماه ک ابان باردار شدم و دوباره سقط شد ک علتش همون اسپرم ضعیف بود 

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

باید ازمایش بده ،میره ازمایشگاه و درخاست میده حالا یا اونجا انجام میده یا اگ خونتون فاصله یه ربعی دا ...

برای تقویت اسپرم چه درمانی باید انجام بشه؟ دکتر به همسرتون دارو یا مولتی ویتامین نداده؟

برای تقویت اسپرم چه درمانی باید انجام بشه؟ دکتر به همسرتون دارو یا مولتی ویتامین نداده؟

دارو و مولتی ویتامین و مکمل به مدت شش ماه مصرف کرد و دوباره ازمایش داد پایین تر هم اومده بود کلا بحثه ژنتیکه براش و دکترم نامه داد از سه ماه دیگ برم مرکز ابن سینا یا مام برای ای وی اف 

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

تلفنی از ابن سینا نوبت گرفتین؟

بله عزیزم اطلاعاتتو میپرسن باید سه ماه از اخرین سقطت بگذره ینی سه تا پریودی ک بری برا معاینه و ویزیت البته با همسرت باید بری ک اونم معاینه بشه

دارو و مولتی ویتامین و مکمل به مدت شش ماه مصرف کرد و دوباره ازمایش داد پایین تر هم اومده بود کلا بحث ...

عزیزم شما و همسرتون چند سالتونه؟ فرزند اولتون هست؟

عزیزم شما و همسرتون چند سالتونه؟ فرزند اولتون هست؟

من ۲۳ و همسرم ۲۲ 

بله برای فرزنده اوله 

من ۲۳ و همسرم ۲۲  بله برای فرزنده اوله

خب سنی ندارین عزیزم هر دوتون جوون هستین به امید خدا از الان کارهای درمانیتون رو شروع کنین انشالله به زودی زود بچه دار میشید 

خب سنی ندارین عزیزم هر دوتون جوون هستین به امید خدا از الان کارهای درمانیتون رو شروع کنین انشالله به ...

اره عزیزم درمان شرو کردیم ولی سن همسرم هرچقد بالاتر بره کیفیت و میزان اسپرمش بیشتر تحلیل میره برای همین دکترم گف هر چه سریع تر باید ای وی اف کنم 

اره عزیزم درمان شرو کردیم ولی سن همسرم هرچقد بالاتر بره کیفیت و میزان اسپرمش بیشتر تحلیل میره برای ه ...

کار خوبی میکنین درمان رو سریع شروع کردین انشالله که هرچی زودتر نتیجه میگیرین