2777
2789
عنوان

خوش بحالتون......

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 43 پست
چای داغ و ادیه جات وخوراکی های کارخونه براهیچ کس خوب نیستن یمدت ترکشون کن اونایی ک برات بده. کم کم ا ...

اره فداتشم مرسی ک بهم دلداری میدی گاهی ادم نیاز داره که حدالقل شده یه نفرم بهش بگه خوب میشی چیزی نیست ممنون بابت راهنماییت🌹

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
اره فداتشم مرسی ک بهم دلداری میدی گاهی ادم نیاز داره که حدالقل شده یه نفرم بهش بگه خوب میشی چیزی نیس ...

خواهش میکنم عزیزم.ولی واقعا راست گفتم ورم معده خیلیا دارن منم کمی داشتم وخوب شدم الانم رعایت میکنم ک باز نگیرم همه این مشکلات از رژیم غذایی ناسالمه

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهش میکنم عزیزم.ولی واقعا راست گفتم ورم معده خیلیا دارن منم کمی داشتم وخوب شدم الانم رعایت میکنم ک ...

نمیدونم واسه تو از چه نوعیش بوده یکیش حاده با خوردنه یه سری مواد غذایی یهو عود میکنه بعد فروکش میکنه اما مزمن ماه ها و سالها میتونه یه نفرو درگیر کنه الان چند ماهه درگیرم هی فک میکنم خوب شده رعایت میکنم اما باز با قدرت برمیگرده دردشم انقد بده اشکه ادمو درمیاره 

نمیدونم واسه تو از چه نوعیش بوده یکیش حاده با خوردنه یه سری مواد غذایی یهو عود میکنه بعد فروکش میکنه ...

احتمالا معدت ب ییری چیزا حساسه سعی کن نخوری.مثل سرخ کردنی زیاد تندی و...کیک و رب و اینارو خودت تو خونه درست کن غذاهاتو زیاد سرخ نکن چای داغ نخورو هرچی ک میدونی .منم بیش از یکساله ۷۰ درصد چیزا رو نمیخورم چون ب گلوتن گندم حساسیت دارم

احتمالا معدت ب ییری چیزا حساسه سعی کن نخوری.مثل سرخ کردنی زیاد تندی و...کیک و رب و اینارو خودت تو خو ...

بچه بودم یادمه یبار غذایه مونده خوردم معدم چنان درد گرفت که فقط گریه میکردم رفتیم دکتر بهم سرم زد خوب شدم اون موقع ورم معدم از نوع حاد گرفته بودم که  سریعم خوب شدم اما الان چند ماهه درگیرم با خوب شدنم کاری نداره انشالله زودتر خوب شم دارم عذاب میکشم

احتمالا معدت ب ییری چیزا حساسه سعی کن نخوری.مثل سرخ کردنی زیاد تندی و...کیک و رب و اینارو خودت تو خو ...

میدونی چیه منه خاک توسر خودم زدم معدمو داِغون کردم نزدیک عادت اسهال زیاد میشم روانی شده بودم رفتم از داروخونه قرص ضداسهال گرفتم اونم بهم قرص ضداسهال بیسموت و داد هر روز یدونه انداختم جمعا شد ۷تا دونه هر روز یدونه انداختم ب خیال خودم خوشحال بودم یه راهی واسه قط اسهالم زمان عادت با قرص پیدا کردم  بعد اون یه هفته بعدش معدم شروع کرد ب درد و دفع با درد داشتم و فک کردم ک بخاطر قرصس ک برطرف میشه و اینا همش منتظر بودم ک برطرف بشه دیدم ن بابا تازه شروع شده اندوسکوپی کردم گفت ورم معده گاستریت داری در صورتیکه من جلوتر از این قرص اصلا ورم معده نداشتم همش از این قرص میدونم به عمم گفتم گفت ن بابا من از اون قرص استفاده کردم چرا ب من چیزی نشده تو اینجوری ولی گفتم هر چیه از اون قرص ب بعد شد

عمل بینی انجام دادم اون قرص ضد اسهال و انداختم اندوسکوپی و کلونوسکوپی انجام دادم نمیدونم ولی بیشتر احتمالم میره ب سمت قرص ضد اسهاله مامانم میگه شایدورم معده داشتی اما اندوسکوپی باعث شده خودشو نشون بده چون بعد اندوسکوپی یه ریفلاکس بدی گرفته بودم اسید میسوزوند میومد بالا که با قرص نولپازا فروکش شدمن تو عرض دو ماه دوبار بیهوش شدم نمیدونم عوارض اوناست یا همون قرص لامصبس انقدر راحت غذا میخوردم باز اینجور نبودم اما الان انگار سنگ انداختن بالا دلم حس سنگینی میکنه من ۱۲ سال مدرسه میرفتم چای شیرین میخوردم اما الان میخورم عق زدنم میاد

چقد سخته به گلوتن حساسیت داشته باشی اینکه ادم نتونه نون بخوره سخته من ب عنوان ادمیکه مشکل گوارشی همیشه اذیتش میکرد هم ورم روده رو تجربه کردم هم معده رو اما هیچی ب اندازه این ورم معده عذاب اور نیست جلوتر از این بدنبال این بودم سندروم رودمو درمان کنم ک چرا دفعم شله یا اسهالم اما از موقعیکه معدم ورم کرده اصلا ب اونا فک نمیکنم فقط میگم این خوب شه باز اون ورم روده درد نداشت با دفع بر طرف میشد اما این داره نابودم میکنه همش حس میکنم تو مقعدم دسشویی هست همش یه حس شلی تو شکمم هست انگار میخوام برم دسشویی دفع کنم اما میرم هیچی نیست  این حس شل بودن همش با منه و اذیتم میکنه

دیگه ب این دکترام اعتقادی ندارم همشون پولکی شدن رفتم پیش دکتر واسم اندوسکوپی و کلونوسکوپی نوشت گفتم والا مشکلات گوارشی اذیتم میکنه میدونم سندروم روده دارم اما خب میخوام بدونم ب جز اینا چه چیزایی دارم ک اینجوراذیت میشم دکتر بهم یه سری دارو نوشت رفتم یه مدت دارو مصرف کردم باز خوب نشدم ک اینکه یه نفر بهم دکتر خوب معرفی کرد رفتم از صب انقد وایستادم نوبتم برسه نوبتم رسید دکتره نگاه نکرد گفت اره تو رفتی پیشه یه دکتردیگه اندوسکوپی و کلونوسکوپیتو انجام دادی پیشه من نیومدی مریض من نیستی برو همون دکترت ببینه گفتم والا تعریف شماروزیاد شنیدم  جایه دیگه رفتم خوب نشدم ، یبارم یجا دیگه رفتم بهم معرفی کردن اندوسکوپی و کلونوسکوپیمو بردم دکتره دید بعد برگشت دکتر گفت باز باید کلونوسکوپی بدی گفتم والا این ازمایشا ب یکی دو ماهم نیست ک انجام دادم بعد اینکه دیگه از لحاظ مالی نمیتونم و دیگه جونیم ندارم باز کلونوسکوپی بدم چون سر این ازمایشا انقدر دارو و قرص مصرف کرده بودم  ک رودم خالی شه فشارم افتاده پایین حالم بد شده بود منم دیگه نرفتم بدم اگه دکتره واقعا میخواست درمان کنه از همون ازمایشا بهم دارو میداد اونم یه بهونه اورد ک من باز کلو بدم ک منم نرفنم خدایا کارمارو دست ادم عوضی ،دادگاه ، پاسگاه ،دکتر ننداز 

دلم واسه اونروزاییکه سالم بودم تنگ شده سالها بفکر این بودم بینیمو عمل کنم اخرشم اینکارو کردم الان می ...

تو چرا مقاومت میکنی؟! آزمایشهای سلیاک رو دادی؟

حساسیت به نون مثل آلرژی به بادمجان و بادام زمینی نیست که سریع نشون بده...

من انچه شرط بلاغ بود باهات گفتم... خواه پند گیر خواه ملال!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چقد سخته به گلوتن حساسیت داشته باشی اینکه ادم نتونه نون بخوره سخته من ب عنوان ادمیکه مشکل گوارشی همی ...

مشکلات گوارشی از هرنوعیش سخته .نمیدونم برا قرص هست یا نه کاش از ی دکتر میپرسیدی ولی هرچی ک هست ان شااله زودتر خوب بشی .باهاش مدارا کن فعلن چاره ای نداری گلم تا بعد درمانت

دیگه ب این دکترام اعتقادی ندارم همشون پولکی شدن رفتم پیش دکتر واسم اندوسکوپی و کلونوسکوپی نوشت گفتم ...

منم تاحالا ۳ بار اندو شدم رفتم پیش ی دکتر دیگه باز اندو نوشت دیگه نرفتم

تو چرا مقاومت میکنی؟! آزمایشهای سلیاک رو دادی؟ حساسیت به نون مثل آلرژی به بادمجان و بادام زمینی نیس ...

باشه اره حرفه درستی میزنی این معدمو ببینم میتونم درمان کنم اونم میدم