2777
2789
عنوان

خوش بحالتون......

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 43 پست

بسیاری از اوقات سندرم روده تحریک پذیر، سلیاکی است که تشخیص داده نشده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اکییییییدا توصیه میکنم به فوق تخصص گوارش مراجعه کن و احتمال بیماری سلیاک رو برای خودت بررسی کن.

اخه من ب نون اینا حساسیت ندارم ۹۰ درصد مواقع اسهال یا دفع شلم اما باز با همه اینا کنار اومدم ک سندروم دارم  ک زد معدم ورم کرد دیگه این معده درد داره نابودم میکنه معده درد بد دردیه خدایا بسه دیگه بسه😭😭😭😭😭

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
چرا هر کی یجور مشکل داره اما بخدا هیچی ب اندازه این مشکل گوارشی ادمو اذیت نمیکنه 

فکر میکنی

منم سردردام شروع میشن میگم وای خدا دیگه از این بدتر نیست

دندونام درد بگیرن باز همینو میگم،درد رماتیسمم که عود میکنه که دیگه الله واکبر😁😁باور کن همه درد دارن عادت کن بهش و دنبال درمان باش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
گلم درکت میکنم سلامتی واقعا نعمت بزرگیه ، الان منم مشکل تنفسی دارم انقدر سرفه میکنم که خفه میشم و شب ...

دلم واسه اونروزاییکه سالم بودم تنگ شده سالها بفکر این بودم بینیمو عمل کنم اخرشم اینکارو کردم الان میگم کاش اصلا بینیمو عمل نمیکردم اما سالم بودم زیبایی ب چه درد ادم میخوره وقتیکه ادم سالم نباشه

فکر میکنی منم سردردام شروع میشن میگم وای خدا دیگه از این بدتر نیست دندونام درد بگیرن باز همینو میگ ...

منم دندونام میگم خیلی سالمن!!! هر کی ب نحوی داره یه دردو تحمل میکنه اما منو معده درد نابود کرد دارم هر لحظه هر دیقه میمیرم زنده میشم دکتر چند بار رفتم دارو گیاهی دارو شیمیایی عطاری هر کی هر چی گفته انجام دادم اما باز درد دارم 

منم دندونام میگم خیلی سالمن!!! هر کی ب نحوی داره یه دردو تحمل میکنه اما منو معده درد نابود کرد دارم ...

عزیزم

میدونم واقعا سخته خدا بزرگه چندتا دکتر خوب که بقیه ازش نتیجه گرفتن برو انشاالله که تاپیک سلامتیت بذاری گلم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
حالا من نون گندم  کیک بیسکوئیت شکلات شیرینی بستنی و سس و فلافل و پیتزا و سوسیس و.....همه رو بیش ...

ن بابا کجا راحته مگه من چی میتونم بخورم منم خیلی چیزارو نمیتونم بخورم انقد دوست دارم بخورم وزن بگیرم یه ذره بدنم پر شه اما کو !!!همه میگن خیلی لاغری ازم یه روکش مونده با استخون فیس صورتم بزرگه بدنم لاغر

دلیل معده دردت چیه

ورم معدس لامصب خیلی دردش بده میزنه به قلبم به پشتم درد در بالا شکم بی اشتهایی، کم شدن وزن ،حس پری ،حساسیت ب مواد غذایی مثل رب چای شیرین و عق زدن 

ورم معدس لامصب خیلی دردش بده میزنه به قلبم به پشتم درد در بالا شکم بی اشتهایی، کم شدن وزن ،حس پری ،ح ...

دارو مصرف کردی؟ برو پیش متخصص گوارش فقط. دارو ورژیم میده بعد یمتد خوب میشی

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
دارو مصرف کردی؟ برو پیش متخصص گوارش فقط. دارو ورژیم میده بعد یمتد خوب میشی

اره رفتم دو دوره دارو مصرف کردم  بازم میخوام برم انشالله ک خوب شم چون دارم نابود میشم

اره رفتم دو دوره دارو مصرف کردم  بازم میخوام برم انشالله ک خوب شم چون دارم نابود میشم

چای داغ و ادیه جات وخوراکی های کارخونه براهیچ کس خوب نیستن یمدت ترکشون کن اونایی ک برات بده. کم کم استفاده میکنی بعدش

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏