2777
2789
عنوان

خوش بحالتون......

226 بازدید | 43 پست

خوش بحالتون که هر چی دوست دارید با خیال راحت میخورید بدون اینکه فکر کنید بعدش اذیت میشید ،خوش بحالتون که مدیون نفستون نیستید و مجبور نیستید یه سری چیزارو بخاطر اینکه اذیت میکنه از لیست غذاتون حذف کنید، خوش بحالتون که راحت مهمونی و مسافرت میریدو سر سفره هر چی دوست دارید میخورید و هر کی هر چی تعارف کرد میخورید بدون اینکه بخواید توضیح بدید که اره نه نمیتونم بخورم ، خوش بحالتون که راحت غذا میخورید و وزن میگیرید ، خوش بحالتون دردی و تو معده و رودتون احساس نمیکنید فکر نمیکردم یه زمانی اینا بشه حسرت واسه من ،خوش بحالتون ....

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

چرا مشکل تون چیه؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا من نون گندم  کیک بیسکوئیت شکلات شیرینی بستنی و سس و فلافل و پیتزا و سوسیس و.....همه رو بیش از یکساله نخوردم حداقل رژیم شما راحتتره

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏

این خوشبحالتون که میگی انرژی منفی داره هم برا خودت هم برا ماهایی که میخونیم

فکر میکنی بقیه چون میتونن غذا بخورن دیگه بدون مشکلن؟هرکس تو زندگیش یجور گرفتاری داره والا ماهم همه چی نمیخوریم چون چاق کننده اس

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

هیییععییی کجاش خوشبحالیه 

تا یه چی میخورم سوزش معده امانمو میبره زهر میشه غذا به جوونم 

سنگ کلیه دارم هراز گاهی تیر میکشه کلیه ام انگار یه سمت کمرم برا خودم نیست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

گلم درکت میکنم سلامتی واقعا نعمت بزرگیه ، الان منم مشکل تنفسی دارم انقدر سرفه میکنم که خفه میشم و شبا خواب ندارم و هرچی نمیتونم بخورم و تو خونه حبس شدم چون اگه زیاد بیرون برم حالم بدتر میشه ولی گلم جمله خوش به حالتون خیلی بار منفی داره و اصلا گفتنش جالب نیست ، هیچ آدمی روی زمین بدون مشکل نیست ، همه ی آدما مشکلاتی دارن که  واسه منو تو غیر قابل تحمله ، لطفا دیگه این جمله رو نگو 

انشاا... هرچه زودتر حالت خوب بشه

چرا مشکل تون چیه؟

سندروم روده تحریک پذیر دارم خیلی خوشحال بودم ک حدالقل  معدم سالمه اما از موقعیکه معدم ورم کرده حس میکنم دیگه دنیا به تهش رسیده دیگه حس میکنم به اخرایه عمرم نزدیک شدم هر روز درد دارم و هر کاری میکنم این درد برطرف نمیشه بخاطر سندروم روده خیلی چیزارو نمیتونستم بخورم اصلا یادم نمیاد تخم مرغ کی خوردم اگه بخورم تا دوروز تو شکمم درد حس میکنم الانم معدم ورم کرده وباخوب شدن کاری نداره و هرروز بدتر از دیروزمیشم و میترسم تبدیل ب زخم بشه و هر چی میخورم رو دلم سنگینی میکنه و خیلی چیزارو نمیتونم بخورم مثل اینکه حامله ام اما در صورتیکه اینجور نیست و عق زدنم میاد

سندروم روده تحریک پذیر دارم خیلی خوشحال بودم ک حدالقل  معدم سالمه اما از موقعیکه معدم ورم کرده ...

براتون دعا میکنم سلامتی تون رو بدست بیارین 🌼

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من سلیاک دارم... یک بیماری که تنها درمانش رعایت دقیق و جدی و بدون خطای یک رژیم غذاییِ خاص، گسترده و سخت هست تا آخررررررررر عمررررررررر.

هفت ساله لب به نون روغنی نزدم...

نون نخوردم...

بیسکوییت و شیرینی نخوردم

سمنو و کاچی و ته دیگ نخوردم و ...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
این خوشبحالتون که میگی انرژی منفی داره هم برا خودت هم برا ماهایی که میخونیم فکر میکنی بقیه چون میتو ...

چرا هر کی یجور مشکل داره اما بخدا هیچی ب اندازه این مشکل گوارشی ادمو اذیت نمیکنه 

سندروم روده تحریک پذیر دارم خیلی خوشحال بودم ک حدالقل  معدم سالمه اما از موقعیکه معدم ورم کرده ...

اکییییییدا توصیه میکنم به فوق تخصص گوارش مراجعه کن و احتمال بیماری سلیاک رو برای خودت بررسی کن.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...