بچم یه سالشه پیشونیش محکم خورد به دیوار خون دماغ شد زنگ زدم به اورژانس بعد چک کردن حالاتاش گفتن مشکلی نیس ولی یه دکتر کودک ببر الان .ولی نمیدونم چرا دلم آروم نمیشه .تجربه ای دارین؟
ن پیشونی بچم یکم زخم شد و ورم کرد .من سکته رو زدم .تو رو خدا دعا کنین چیزی نباشه عزیزم
انشالله چیزی نیست عزیزم 🩷،،پسرم جددا ،،دخترمم اینطوری شده بود اون کبووود شد و زخم وسط ابروش اومد بالا قبافش وحشتناک شده بود ،،ولی خدارو شکر مشکلی پیش نیومد ،،
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
برای اینکه خیالت راحت بشه ی اسنپ بگیر ببرش کلینیک ،،اونجا بهت میگن چیزی نیست خیالتم راحت میشه برمیگردی
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
کلینیک کجا ببرم .من زیاد جایی رو بلد نیستم .به اسنپیه بگم میخام کجا برم؟
کلینیک شبانه روزی نداره؟ نزدیکترینش بگوببرتت