2777
2789
عنوان

بچه ها خاهشا بیاین

133 بازدید | 21 پست

بچم یه سالشه  پیشونیش محکم خورد به دیوار خون دماغ شد زنگ زدم به اورژانس بعد چک کردن حالاتاش گفتن مشکلی نیس ولی یه دکتر کودک ببر الان .ولی نمیدونم چرا دلم آروم نمیشه .تجربه ای دارین؟

بهش ی چیزی بده بخوره نباید بالا بیاره و بخوابه

بازی کن باهاش  یه دو ساعتی بگذره تهوع نداشته باشه اوکیه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش ی چیزی بده بخوره نباید بالا بیاره و بخوابه  بازی کن باهاش  یه دو ساعتی بگذره تهو ...

ممنون عزیزم . کادر اورژانس گفتن مشکلی نیس ولی گفتن الان یه مرکز کودکان ببر ببینش .

بینی شم خورد یا فقط قسمت پیشانیش؟

من ندیدم لحظه خوردنشو فقط صداشو شنیدم بالای چشش وسط پیشونیش خورده .نمیدونم بیبنیش هم خورده یا ته ولی یکم اندازه نخود بزرگ خون اومد

ممنون عزیزم . کادر اورژانس گفتن مشکلی نیس ولی گفتن الان یه مرکز کودکان ببر ببینش .

انشالله چیزی نیست برای اطمینان میگن ..پسر منم ی سال و خورده ای داشت سرش خورد لبه میز همون لحظه بالا اومد من سکته کردم ،،،بیمارستان رفتم کلینیک رفتم گفتن چیزی نیس  حتی خواستم عکس بندازن ولی گفتن چون علایمی نداره عکس نمیگیرن ،،چون خود سیتی اسکن هم ضرر داره هم باید بیهوش کنن ،،خدارو‌شکر بادش ک همون لحظه خوابید مشکلی هم پیش نیومد ،

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

خواهر زاده من  همسن بچه شما که بود،از پله ها افتاد ، با صورت خورد زمین،طفلکی خون دماغ شد اما 

خداروشکر چیزیش نشد ،کوچولوعه شما ام انشالله که چیزیش نشده ولی طبق نظر دوستان سعی کنید باهاش بازی کنید یکی دو ساعتی نخوابه 

شیر بدم اشکالی نداره؟

میتونی بدی ،،چون ب من کفتن چیزی خورد گفتم اره  پرسیدن بالا نیاورد ؟گفتم  نه،، 

انشالله چیزی نیست برای اطمینان میگن ..پسر منم ی سال و خورده ای داشت سرش خورد لبه میز همون لحظه بالا ...

ن پیشونی بچم یکم زخم شد و ورم کرد .من سکته رو زدم .تو رو خدا دعا کنین چیزی نباشه عزیزم