بچم یه سالشه پیشونیش محکم خورد به دیوار خون دماغ شد زنگ زدم به اورژانس بعد چک کردن حالاتاش گفتن مشکلی نیس ولی یه دکتر کودک ببر الان .ولی نمیدونم چرا دلم آروم نمیشه .تجربه ای دارین؟
بازی کن باهاش یه دو ساعتی بگذره تهوع نداشته باشه اوکیه
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
ممنون عزیزم . کادر اورژانس گفتن مشکلی نیس ولی گفتن الان یه مرکز کودکان ببر ببینش .
انشالله چیزی نیست برای اطمینان میگن ..پسر منم ی سال و خورده ای داشت سرش خورد لبه میز همون لحظه بالا اومد من سکته کردم ،،،بیمارستان رفتم کلینیک رفتم گفتن چیزی نیس حتی خواستم عکس بندازن ولی گفتن چون علایمی نداره عکس نمیگیرن ،،چون خود سیتی اسکن هم ضرر داره هم باید بیهوش کنن ،،خداروشکر بادش ک همون لحظه خوابید مشکلی هم پیش نیومد ،
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
میتونی بدی ،،چون ب من کفتن چیزی خورد گفتم اره پرسیدن بالا نیاورد ؟گفتم نه،،