از نظر فکری وجسمی خسته ای اگر امکان داره برو مسافرت اگر جور نمی شه توشهر خودتون هر روز پیاده روی برو یا در هفته سه روزش براخودت کلاس ورزش برو نزار درگیر روزمرگی بشی
خدا حفظشون کنه. شب امتحان ها من با خواهرم بیدار میموندم. پا به پای هم تا ۴ صبح درس میخوندیم. میرفتیم ...
خواهر کوچیکم شبا میترسید تنها بره دستشویی منو بیدار میکرد میرفتم دم در وایمیستادم خخخخ
چه چیزایی یادم انداختی
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
از نظر فکری وجسمی خسته ای اگر امکان داره برو مسافرت اگر جور نمی شه توشهر خودتون هر روز پیاده روی برو ...
۱۵ روز دیگه زایمانمه . مادرم نمیتونه بیاد. بسیار احساس تنهایی میکنم ، دوتا بچه کوچیک دارم ، نمیدونی چه فشاری رو دارم تحمل میکنم ، روزا همش خوابم، نمیتونم زیاد راه برم یا بشینم بسیار درد دارم.
خواهر کوچیکم شبا میترسید تنها بره دستشویی منو بیدار میکرد میرفتم دم در وایمیستادم خخخخ چه چیزایی ی ...
ما شبای تابستون تو حیاط میخوابیدیم ، بعد همسایه درخت داشت میترسیدیم به درختا نگاه کنیم تاریک بود با خواهرم رومون و به دیوار میکردیم و میخوابیدیم. چه صفایی داشت
۱۵ روز دیگه زایمانمه . مادرم نمیتونه بیاد. بسیار احساس تنهایی میکنم ، دوتا بچه کوچیک دارم ، نمیدونی ...
به سلامتی انشاالله قدمش مبارکه انشاالله مامانت هم حالش خوب میشه ولی الان شما خیلی باید مواظب خودت باشی برا زایمانت اگر فامیل نزدیک خودت یاهمسرت بیاد پیش شما برای کمک تو دوران نقاهت بعد از زایمان خیلی مواظب خودت بعد زایمان باش
ما شبای تابستون تو حیاط میخوابیدیم ، بعد همسایه درخت داشت میترسیدیم به درختا نگاه کنیم تاریک بود با ...
آره ماهم راستشو بگو تو خواهر منی😆
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید