2777
2789
بعد چند روز قشنگ خوب شد ؟ جمعه عروسیمه خوب میشه ؟🥺

صبکن من عکس روز اول و چهارممو دارم میزارم ببین ولی خب تاعروسیت یکم ورم داره فک کنم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌خوام زود فقط ورم بخوابه 

ابن روز چهارم نگران نباش قشنگ میشه زیاد ضایع معلوم نیست

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
صبکن من عکس روز اول و چهارممو دارم میزارم ببین ولی خب تاعروسیت یکم ورم داره فک کنم

ورم لبمممم خیلی خیلی زیاده لبم سفت شده هیچی نمیتونم بخورم رو مخمه

کوچولوی نازم بی صبرانه منتظرم در آغوش بگیرمت🥺🌱♥️
ابن روز چهارم نگران نباش قشنگ میشه زیاد ضایع معلوم نیست

خیلی بهتر شده .. بعد چند روز حموم رفتی تونستی صورتتو با ژل شستشو بشوری مسواک بزنی 

خیلی بهتر شده .. بعد چند روز حموم رفتی تونستی صورتتو با ژل شستشو بشوری مسواک بزنی 

حموم ک بعد ۳روز رفتم مسواک تا ی هفته نزدم کمپرس یه خیلی میزاشتم بعد تو اولین تاپیکم هست عگسش ک اولش برامن کلا کبود بود نگران نباش اوکی میشه منکه خودم عاشق هفته اول بودم

همین الان

خیلی خوبه ک دختر نترس تاروز چهارم کم میشه ورمت

حموم ک بعد ۳روز رفتم مسواک تا ی هفته نزدم کمپرس یه خیلی میزاشتم بعد تو اولین تاپیکم هست عگسش ک اولش ...

مال منم داره کم کم کبود میشه .. عه من گفتم فردا شب برم حموم 🥺

مال منم داره کم کم کبود میشه .. عه من گفتم فردا شب برم حموم 🥺

نترس میره قرص سفالکسین بهت نگفت بخوری؟

براکبودی بمن اناهیل دادن ولی حموم و گفتن بعد چندروز

خیلی خوبه ک دختر نترس تاروز چهارم کم میشه ورمت

فردا صبح که بیدار شدم صورتمو نشورم؟

بعد از پس فردا کلاس رقصم شروع میشه اشکال ندارع بنظرت؟

نترس میره قرص سفالکسین بهت نگفت بخوری؟ براکبودی بمن اناهیل دادن ولی حموم و گفتن بعد چندروز

اناهیل خودم رفتم امشب گرفتم یدونم خوردم 

فردا صبح که بیدار شدم صورتمو نشورم؟ بعد از پس فردا کلاس رقصم شروع میشه اشکال ندارع بنظرت؟

بشور بااب داغ نشور

نبابا چ اشکالی ربطی نداره اصن

اناهیل خودم رفتم امشب گرفتم یدونم خوردم 

اکه سابقه تبخال و اینا داری نخور یهو تبخال نیزنی چون طبعش گرمه باعث جوش تبخال بشه شاید کمپرس یخ بنظرم ازهمشون بهتره

اکه سابقه تبخال و اینا داری نخور یهو تبخال نیزنی چون طبعش گرمه باعث جوش تبخال بشه شاید کمپرس یخ بنظر ...

سابقه تبخال ندارم تابحال نزدم اصلا نخورم بازم؟؟