k_niila مدیر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 606 عنوان ژل لب | مشاهده متن کامل بحث + 6223 بازدید | 35 پست بچها این ورمش کی میخوابه تازه امروز زدم تا جمعه خوب میشه ؟؟ کوچولوی نازم بی صبرانه منتظرم در آغوش بگیرمت🥺🌱♥️ 1402/08/15 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
k_niila مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 606 بشور بااب داغ نشور نبابا چ اشکالی ربطی نداره اصن گفتم شاید فعالیت دارم بد باشه عرق اینا ژل شستشو چی نشورم با اون چون صورتم شدید چربه بدم میاد با آب خالی بشورم فقط کوچولوی نازم بی صبرانه منتظرم در آغوش بگیرمت🥺🌱♥️
fa_fat عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 سابقه تبخال ندارم تابحال نزدم اصلا نخورم بازم؟؟ نمیدونم ک دکتر میدونه منم نداشتم سابقشو خوردم چیزیم نشد تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
fa_fat عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 گفتم شاید فعالیت دارم بد باشه عرق اینا ژل شستشو چی نشورم با اون چون صورتم شدید چربه بدم میاد ... بشور فک نمیکنم ایرادی داشته باشه تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
k_niila مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 606 اکه سابقه تبخال و اینا داری نخور یهو تبخال نیزنی چون طبعش گرمه باعث جوش تبخال بشه شاید کمپرس یخ بنظر ... عزیزم ژل لب چ برندی زدی تا چند وقت مونده ترمیم هم رفتی؟ کوچولوی نازم بی صبرانه منتظرم در آغوش بگیرمت🥺🌱♥️
fa_fat عضویت: 1402/06/28 تعداد پست: 2047 عزیزم ژل لب چ برندی زدی تا چند وقت مونده ترمیم هم رفتی؟ اودری زدم که تا یماه قشنگ موند بعد رفتم براترمیم دکترم گفت ک اودری برای چونا میزنن بیشتر نورامیس زدم برای ترمیمش هموزم مثل اولشه تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
fanoos79 عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 44 عزیزم ژل لب چ برندی زدی تا چند وقت مونده ترمیم هم رفتی؟ عزیزم منم دوهفته دیگه عروسیمه و تازه ۴روزه ژل زدم اصلا دوسش ندازم مال شما رفت؟ چیکارکردین؟ ناراحتم خیلی