2777
2789
عنوان

درد دل

159 بازدید | 23 پست

سلام ازیه آدم خسته و مونده ازبچه داری. دخترچهارماهه ام خیلی بهونه گیرونق نقو شده. کلافه ام کرده.ازیه طرف هم همش شیرخودمومیخاد ولی نمیخام فقط شیرخودمو بدم.کمکی هم میدمش.ازیه طرف آذرماه امتحانام شروع میشه وکلی درس عقب افتاده ونخونده دارم. انگیزه ام هم کم شده ولی همچنان امیدبه آینده دارم.😅🥲کلا یه حالیم. این وسط هوس قلیون کشیدن هم‌کردم. نمیدونم چمه کلا روزای گندی را دارم پشت سرمیذارم.کاش زودتر بگذره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکر خدا کن منی که انتظار مامان شدن دارم حالم خیلی بده حس میکنم خداازم دوره نمیدونم چیکار کنم مثل مرغ پر کندم واقعا فکر نمیکردم یه روزی اینجوری بشم اصلا فکر نمیکردم همش میخوام فکرمو ببرم جای دیگه اما نمیشه نمیتونم 

سلام اینو بدان ک یک روزی حسرت اینو میخوری ک چقد زود بچه ها بزرگ شدن ورفتن سرخانه وزندگی.باعشق وعلاقه ...

دوسش دارم.دخترم خیلی خوب وآروم بود.مدتیه نق نقوشده.میگن شایدواسه دندون درآوردنش باشه. یکمم بدعادتش کردم.مثلا توخونه همش خوابیده بهش شیردادم الان بیرون هم که میرم اگه شیربخواد باید برم یه گوشه درازبکشم. نمیدونم چجوری این عادتو ترکش بدم

شکر خدا کن منی که انتظار مامان شدن دارم حالم خیلی بده حس میکنم خداازم دوره نمیدونم چیکار کنم مثل مرغ ...

انشالله خیلییییییییییی زود دامنت سبزبشه وچراغ خونتون روشن. یه نی نی خوشگل بیاری. الهی بگردمت من. خدا دورنیست گاهی وقتا میخوادصبرآدمومحک بزنه.