2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چرا دعواش میکنی چیز بدی نگفت الهی من غصم شد اینجوری گفتی

انقدر غم تو دلمه که دلخوشیم شده همین امیدواهی گرفتن از این جور تاپیکا خودم اعتقادی ندارم ولی خیلی حتلم بده دلم‌میخواد یه چیزی آرومم‌کنه، بعضیا درک نمیکنن و عقده عای زندگیشونو سر تو خالی میکنن وگرنه تاپیک من چه آسیبی ب ایشون زده؟ ممنون از درک و همدلی شما

انقدر غم تو دلمه که دلخوشیم شده همین امیدواهی گرفتن از این جور تاپیکا خودم اعتقادی ندارم ولی خیلی حت ...

ماه قشنگ هرچی تو دلته بسمارش دست خدا ول کن اینچیزارو به خدا منم چن ماه پیش اینجوری بودم ولی تا غممو رها کردم به همون بالایی قسم چیزیو ک نداشتم خدا بجاش دوتا بهتر داد فقط یه مدت کوتاه خیلی کوتاه بیخیال غمم شدم تو الان تو ارامش زندگی میکنم شدم همون دختر قبل توم توکل کن دفا میکنم برات از ته قلبم

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

در عذض یکسال چهارتا غم سنگین برام پیش اومد که هرکدوم باعث شده فقط کشون کشون زندگی کنم

بگردم الهی خدا کمکت کنه جان دلم الله یاورت باشه

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

ماه قشنگ هرچی تو دلته بسمارش دست خدا ول کن اینچیزارو به خدا منم چن ماه پیش اینجوری بودم ولی تا غممو ...

ممنون از دگرمی زیبات عزیرم همین دل آدمو آروم میکنه مگه آدم غیر از درک شدن چی میخواد ممنونم که دعام میکنی توکل به خدا مشکلاتم حل شه انشالله همینجور که دل منو آروم کردی خدادهیچ وقت نذاره دلت ناآروم بشه، آرامش هرروزه رو از خدا برات میخوام