2777
2789
عنوان

مثل خواهر بیا😭😭😭

160 بازدید | 6 پست

سبام عزیزانم

با پسری دوست بودم(مامانم و خواهراش و باباش از رابطمون خبر داشتن درواقع نامزد بودیم یجورایی)مامانش دوسال پیش فوت شده و باباش به طرز عجیب یک ماه بعدش زن میگیره اونم زن دائم و بعد مرتی بازم طور عجیبی خونه کوچکی واسه زنش میخره و ماشینش ب نام خانومش میزنه و طلا میخره خواهرای نامزدم رابطه خوبی با زن باباشون ندارن (نامزدم یکسال و نیم باهاشم خیلی خوبه اهل قهر نیست قهرم بکردیم نهایت یکی دو روز) اما یکبار چندمرت پیش ما زن‌باباش و باباش رو دیدیم فرداش نامزدم بی‌دلیل کات کرد و بعد دوماه خودم رفتم منت کشی و اخرین بار هم زن‌باباش رو یکماه پیش دیدیم و بازم بطور عجیبی ۲ساعت بعدش نامزدم بی‌دلیل رفت و کات کرد تا الان کاتیم😭😭😭😭نمی‌دونم طلــ..ـسم و دعا میکنه یا چشمش شوره و قدمش سنگین هروقت مارو میبینه اینجوری میشه بی‌دلیل مامزدم میذاره میره😭😭😭😭تروخدا بگیم چیکارکنم؟یک خانومی هست که اهل روستا هست و خیلی معتقد (مذهبی نیستا خیلی اهل قران و دعا هست نمیدونم چجوری بگم متوجه بشید) نمیخوام تهمت بزنم یا تو گردن خودم بکنم شاید کاری نکنه یا چشمش شوره که اینجوری میهش اما داره دیوونه میشم چیکاربکنم؟؟؟😭😭(بابای نامزدم مشکلی نداره ک بخوام بگم رفته به باباش چیزی گفته)

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یکسال و نیم باهمیم هروقت قهر میکردیم طول نمیکشید بعدش اوکی میشد اما این زنه نمیدونم چرا اینجوزیه😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفعه قبل که کات کرد جریان ازش نپرسیدی که ایا زن باباهه چیزی بهش میگه یانه خود به خود قهر میکنه

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
شاید زنه میره رو مخش ک این دختره بدردت نمیخوره و..... رابطه پسره با زن باباش چطوره؟

کلا پسره ادم بسازی هست کارکسی نداره

اما نمیدونم چــــرااینجوری شده😭😭😭😭😭 دارم دق میکنممممممم دقققق😭😭😭😭

دفعه قبل که کات کرد جریان ازش نپرسیدی که ایا زن باباهه چیزی بهش میگه یانه خود به خود قهر میکنه

پرسیوم گفت اصلا راجب گذشته حرف نزنیم اصلا هیچی نگف

پرسیوم گفت اصلا راجب گذشته حرف نزنیم اصلا هیچی نگف

نمیدونم اما بی دلیل هم نمیتونه باشه از خواهراش نمیتونی بپرسی بگو مادرم مدام  سراغشزمیگیره اصلاذنمیدونم چرا اینجوری شد جوری حرف بزن که فک نکنن اویزونی بگو میخام تکلیفم  بدونم اگر پایان این رابطه اینحوریه حقمه بدونم چرا

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹