2777
2789

این همه به خانوما خیانت میشه میخوام ببینم خانوماهم به آقایونشون خیانت میکنن؟ اگه کسی رو دیدید خیانت کرده نتیجش چی بوده؟ یا اگه خودتون خیانت کردید از حس و حال اون لحظع ای بگید که همسرتون فهمید

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی رو دیدم خیانت کرده بود به همسرش شوهرش فهمید خیلی گریه میکرد من فکر کردم یکی فوت شده که اینطوری گ ...

خانوم گریه میکرد یا اقا

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

آره دیدم.شوهره معتاد بود اینم با یکی مجرد و چند سال کوچیکتر ریخته بود رو هم.بعد خودش پشیمون شده بود میخواست قطع کنه پسره  تهدیدش می‌کرد و... خلاصه از چاله دز اومده بود افتاده بود تو چاه نمی‌دونست چه غلطی کنه‌.آخر عاقبت نداره این کثافت کاری ها

یکی از آشناها با شوهرش دوست بود 

مادرشوهرش هم‌راضی نبود به ازدواج‌پسرش با هزار بدبختی پسره مادر و پدرش رو برد و دختر رو گرفت من سنتی ازدواج‌کردم اینا دوست شوهرم‌بودن

گاهی ناراحت میشدم‌میگفتم‌کاش شوهر منم مثل این بوود چقدر با هم خوبن 

پارسال پسره اومد پیش شوهرم‌گفته زنم بهم داره علنی خیانت میکنه چکار کنم 

امسال طفلک‌می‌گفت من‌میبخشمش با همه دردی که بهم داده فقط طلاق نخواد بشینه بچه رو بزرگ کنه

یعنی واقعا هنگم اصلا نمیدونی اینا میمردن برای هم 

خدایا شکرت