2777
2789
عنوان

دلم شوگر میخواد😒

1570 بازدید | 54 پست

خسته شدم از بس که بابام برای هر چیزی که میخوام بخرم کلییی سرم منت میذاره واسه ی دانشگامم به هزار سرکوفت و منت بهم پول میده درسام خیلی زیاد و سختن و نمیتونم کار کنم ناسلامتی دانشگامم دولتیه و اصلا شهریه و هزینه خوابگاه نمیخواد بده اهل ولخرجی و کافه رفتن هم نیستم فقط کرایه تاکسی و مترو و اسنپمو میده اونهم با هزااااارررر زورررر کاش یه شوگر پولدار داشتم واقعا از نظر ذهنی خسته و بی رمق شدم عوض این که به بچه ش افتخار کنه که قراره دندونپزشک بشه همش با این کاراش تحقیرم میکنه خودمو با بقیه همکلاسیام که کلی بریز و بپاش میکنن مقایسه میکنم و دلم میگیره حیفففف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفی دختر خوب به اینده شغلت فکر کن تا برات راحت بگذره 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

هیچ وقت خودتون رو با کسی مقایسه نکنید، هر آدمی شرایط خاص خودش رو داره. شوگر پولدار زن بگیر نیستن

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
من شوهر پولدار میخوام

شوهر ماهم پولداره ولی همه چیز تو زندگی مشترک پول نیست متاسفانه خیلی از زن و شوهرها مشکلشون پوره خیلیا هم پول دارن ولی خیلی مشکلای دیگه دارن

والا منم شوهر دارم می خواهم سه چیز خوب قشنگ بخرم میگه من باید دو روز اضافه کار وایسم‌تا تو‌اینو‌بخری مجبورم برم سه چیز یه درد نخور ارزون بگیرم  هی منت  من چی بگم حسرت یه خرید درست حسابی به دلم موند اگر یه چیز خوب بخرم دوروز دعواست 

شاید باورتون نشه ولی بخدا قسم من دارم با یکی شوگر میزنم فعلا تو مرحله اشنایی هستیم 

یه شوگرپول مفت نداره هزینه کنه درقبالش یه چیزی میخواداحواست باشه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه