2777
2789
عنوان

دلم شوگر میخواد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 54 پست
به درک تو همه تاپیکام برو بخون  دارم ناله میکنم  اگه لازم باشه با کمکش فرار میکمم

رفتم تاپیکاتوبخونم دستم خورداشتباهی درخواست دوستی دادم شماکه خواستگارداری یه خوبشوانتخاب کن موفق باشی

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من حالا حالا به ازدواج فکر نمیکنم ولی به تیغ زدن چرا😑

مشاور کنکور برو.تدریس و کار دانشجویی.

الان خودت بهترین سرمایه خودت هستی.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
ارزش نداره بخاطر ۵۰۰ تومن آدم اینقدر به خودش زجر بده منم تایم این همه کار کردن ندارم اکثر روزا تا ۶ ...

ولی شرافت آدم بیشتر ارزش داره بنظرم ، زن و مرد هم نداره، دائم که نمیخوای بری تا درست تموم بشه و بتونی کارتو شروع کنی 

مشاور کنکور برو.تدریس و کار دانشجویی. الان خودت بهترین سرمایه خودت هستی.

اون روزهایی که با زجر و بدبختی با اشک درس میخوندم اصلا فکرشو نمیکردم یه روز بیام این حرفا رو بزنم مرسی که منو به خودم آوردی