gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 عنوان خیاط خانوما لطفا میاین ی کمک بهم برسونین 94 بازدید | 6 پست دخترا سلام .این مدل ،این قسمت ک دورش خط کشیدم چجوری الگو بکشم ی راهنمایی میکنین.....راهنماییواضح لدفا😍😍💕💕💕😘😘😘 برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺 1402/08/14 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
فاطیم۱۳۸۳ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 5593 منم بلد نیستم هنوز اینحا رو ولی فکر نکنم الگو بهواد ببین یه پارجه رو اون مدلی برش بده بعد اینجوری چین بده بهش بعدشم وصل کن اونحا حالا یه پارجه که نمیخوای رو امتحان کن ببین چجوری نیشه بعد اگه خوب بود مارجه خودتو برش بده ..پارجه اش چیه جنسش؟
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 منم بلد نیستم هنوز اینحا رو ولی فکر نکنم الگو بهواد ببین یه پارجه رو اون مدلی برش بده بعد اینجوری چی ... اخه بایدعجله ای بدوزم وقت نیس تست کنم.کرپ باربی پارچم برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
فاطیم۱۳۸۳ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 5593 اخه بایدعجله ای بدوزم وقت نیس تست کنم.کرپ باربی پارچم زمان زیادی نمیخواد ..ولی این الگو نداره فکر کنم من اینو پری روز دوختم خیلی راحت بود خیلی شیک شد قرمز اینو دوختم با الیزا
gooldenlook مدیر استارتر عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 799 زمان زیادی نمیخواد ..ولی این الگو نداره فکر کنم من اینو پری روز دوختم خیلی راحت ب ... ممنون عزیزم پناه برخدا اونیک توذهنمه رو میکشموبرش میزنم انشالله ک خوب میشه.خیلی قشنگه🥰🥰اینودوختم🤭ب خوشی بپوشی برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
فاطیم۱۳۸۳ عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 5593 ممنون عزیزم پناه برخدا اونیک توذهنمه رو میکشموبرش میزنم انشالله ک خوب میشه.خیلی قشنگه🥰🥰اینودوختم🤭 ... انشالله که خوب میشه اخرش عکسشو بفرس ببینم