2777
2789
عنوان

زشته با پسره این کارو میکنم؟ 😅😁

975 بازدید | 31 پست

من خودم درآمدم ماهی ۵ تومنه 

اما به دوس پسرمم یاد دادم برام خرج کنه 

مثلا هر موقع حقوق میگیره میبره منو بازار و مانتو های گرون یا هرچیزی بخوام میخره 

چند روز پیش برام یه بوت ۱.۵۰۰ ای خرید 

امشبم قراره بریم بازار برام خرید کنه 😅

بگم واسه خودش لباس بخره یا یه چیزی پسند کنم برای خودم؟

نه خوی کاری میکنی. چند سالتونه. شغل و درامدش

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من ۴ ماهه ب شوهرم میگه لباس میخام هنوز نتوشته بهم ۱ تومن بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولش نکن اسی اینو

دودی کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌ ‌‌    خیلی جاها زورم رسید ولی دلم نیومد..      دارم غرق میشم..!  میان باتلاق افکار خاکستریم..:') جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است

توام براش یه چیزی بخر ...واقعا عذاب وجدان نمی‌گیری ؟؟

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بگیرم هست پس

وااااای یه لحطه گ رو ک خوندم😐😐😐😐🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بگیرم هست پس

از کجا معلوم در عوضش درخواست بیجا نداشته باشه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بله عزیزم خیلی زشته

چون ایشون در جایگاه دوس پسر هیچ تعهد مالی نسبت به شما ندارن و الان شما شبیه دخترایی هستی ک پسرای مردم رو تیغ میزنن 

و این برای شخصیت خودت بده

هر موقع عقد کردی باهاش از این توقع ها داشته باش البته اگر الان از لحاظ جنسی هم باهاش رابطه داری اوکی هس ک برات خرج کنه وگرنه کارت اشتباهه