2821
2789
عنوان

کاش حامله شم

695 بازدید | 27 پست

یکی ناخواسته باردار میشه اصلا نمیفهمه کی شده. 

اونوقت یکی دارو و روز تخمک‌گذاری بشمار و نزدیکی یه شب در میون و کلی کار دیگه اما ....... 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

تا ادم از فکرش رها نشه نمیشه...من هم فکرم رها نمیشه همم مشکلام حل نمیشه...تنبلی تخمدان شدید 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فقط بگم بیخیال باش نه روز تخمک گذاری بشمر نه چیز دیگه

من خودم بعد یه سال و نیم که دکترا گفتم نمیشه و باید شوهرم عمل بشه و خود به خود باردار شدم

فقط اقدام هاتون رو بزارید برای صبح ناشتا یا ظهر ۲تا۳

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

منم مث تو...این ماه لتروزول وسینال اف وازادسازی زدم باشیاف پروژسترون😭کاش حامله باشم تحمل ندارم پریودشم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
تا ادم از فکرش رها نشه نمیشه...من هم فکرم رها نمیشه همم مشکلام حل نمیشه...تنبلی تخمدان شدید 

سلام عزیزم خوبی دورت بگردم😍

انشالله که همچین یدفعه باردار بشی که خودت هم نفهمی چی شد کی شد😅😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
فقط بگم بیخیال باش نه روز تخمک گذاری بشمر نه چیز دیگه من خودم بعد یه سال و نیم که دکترا گفتم نمیشه ...

سلام گلم خوبی؟؟

فندقت خوبه؟؟

چرا میگی اقدام صبح ناشتا یاظهر؟؟

علت خاصی داره؟؟؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

سلام عزیزم خوبی دورت بگردم😍 انشالله که همچین یدفعه باردار بشی که خودت هم نفهمی چی شد کی شد😅😅

فدات شم عزیزم...انشالله ذهنم خیلی خسته شده دلم میخواد دیگ اقدام نکنم حتی

عزیزم تفکرات غرب زده ها رابطه های (نزدیکی )زیاد هست. در حالی که اصلش هفتگی هست. برای اشخاصی که مشکل دارند میگم.

و اینکه مافیا دارو، برای اینکه جیبشون همیشه پر از پول باشه یکسری از بیماری ها رو درمان نمیکنند.......

انشالله به حق فاطمه زهرا به زودی زود دامن همه سبز بشه. الهی آمین یا رب العالمین.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
سلام گلم خوبی؟؟ فندقت خوبه؟؟ چرا میگی اقدام صبح ناشتا یاظهر؟؟ علت خاصی داره؟؟؟

فداتشم مرسی😍😘خوبیم شکر

والا دکتر ما گفت بهترین زمان برای اقدام این موقع هستش بدن بهترین گیرایی و اسپرم بهترین کیفیتش رو داره یه ماه رعایت کردیم باردار شدم

فقط بگم بیخیال باش نه روز تخمک گذاری بشمر نه چیز دیگه من خودم بعد یه سال و نیم که دکترا گفتم نمیشه ...

عذر میخوام حرفتون سندی داره!!! اتفاقا روابط بعد از بین طلوعین و ظهر اصلا درست نیست.....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
فدات شم عزیزم...انشالله ذهنم خیلی خسته شده دلم میخواد دیگ اقدام نکنم حتی

فکر نکن اقدامه فقط از رابطه لذت ببر

2828
2791
2779
2792