2777
2789

سلام خانم های عزیز من تنبلی تخمدان دارم روز ۱۲ رفتم سونو و گفت فولی هات ۱۰ هست البته فکر کنم اگه اشتباه نکنم زود تر از ۱۲ رفتم خلاصه من ماه قبل ۲۹ پری شدم و سوم آبان پریم تمام شد 

امروز صبح بی بی گذاشتم اخه سینه سمت چپم تیر میکشه مخصوصا نوکش بی بی چکم هاله خیلییی کمرنگ انداخته توی عکس معلوم نیست یعنی باردارم؟ اصلا با فولی ۱۰ بارداری میشه؟ بزارم دو روز دیگه دوباره تست بدم؟ اینم بگم تاحالا خیلی بی بی مثبت دیدم ولی بعدش پری شدم یعنی الان امیدی بهش ندارم 😔ترو خدا خواهرانه راهنماییم کنید کسی رو ندارم که بهم چیزی یاد بده🙂

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

فقد صبر کن عزیزم عجله نداشته باش  انشالله که دوروز دیگه مثبت بشع

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

عزیزم بهترین زمان روز۱۲ موعد برای سونو نباید قبل و بعدش بری دقیق روز۱۲ برو

درثانی توکلت ب خدا باشه چرا نشه؟؟؟ من یکی میشناسم با فولی۷ و۸ دوقلو حامله شد

بعدم اینک استرس بدی ب خودت و قبل موعد هی بی بی چک بزنی خودش نمیذاره باردار شی 

من حالت میفهمم ماه اول اقدام ک ماه پیش بود دوبار از مایه دادم قبل موعد ۱۰ تا بیبی زدم اخرشم دوروز قبل موعد پری اومد این ماه اینقد خودم مشغول کردم اصن نفهمیدم چطور گذشت …. بهش فکر نکن

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقد صبر کن عزیزم عجله نداشته باش  انشالله که دوروز دیگه مثبت بشع

الان که بچه نمیخوام شانس من مثبت میشه😔من دیگه قیدشو زدم دکتر گبته باید شکمتو اب کنی تا تخمدانت فعال شه عزیزم چیکار کنم یعنی برم چند تا مارک بی بی بخرم و روی همشون امتحان کنم؟ ولی کاش میزاشتم چند روز دیگه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم بهترین زمان روز۱۲ موعد برای سونو نباید قبل و بعدش بری دقیق روز۱۲ برو درثانی توکلت ب خدا با ...

واقعا میشه؟ من تنبلی دارم دکتر بهم گفت باید شکمتو اب کنی تا تخمدانت فعال شه😔الان که دارم شروع میکنم سینه هام خیلی سنگین شده مخصوصا سمت چپی یهو تیر میکشه خودمم نمی دونم کی موعد پریودمه دقیق 😥ولی این ماه چون ورزش های سنگین کردم امکانش هست پریودیم بیفته عقب  کاش تکلیفم مشخص شه 🙂دیگه خسته شدم ۳ ماه اقدام کردم نشد 

واقعا میشه؟ من تنبلی دارم دکتر بهم گفت باید شکمتو اب کنی تا تخمدانت فعال شه😔الان که دارم شروع میکنم ...

عزیزم متاسفانه چون تنبلی داری سه ماه هیچی نیست ک بخوای نا امید شی…، ورزش و رژیم موثر راست میگه دکترت

ولی کار نشد نداره من کم ندیدم ک واقعا با پلی کیستیک. و تنبلی وحشتناک باردار شدن توکل ب خدا بکن بهش فکر نکن.

عزیزم متاسفانه چون تنبلی داری سه ماه هیچی نیست ک بخوای نا امید شی…، ورزش و رژیم موثر راست میگه دکترت ...

چشم عزیز دلم اخه ورزشام سنگینه نکنه باردار باشم و سقط شه خدایی نکرده 

چشم عزیز دلم اخه ورزشام سنگینه نکنه باردار باشم و سقط شه خدایی نکرده 

اصلا تو زمان اقدام ورزش زیاد و پیاده روی سر پا وایسادن زیاد ممنوع گلم

زمانی ک پاک شدی و پریودی و اقدام نکردی ورزش کن تو اقدام ک زمان استراحته.

اصلا تو زمان اقدام ورزش زیاد و پیاده روی سر پا وایسادن زیاد ممنوع گلم زمانی ک پاک شدی و پریودی و ...

چی بگم عزیزم وزنم یکم بالا رفته تپلی شدم باید کم کنم ولی تصمیم گرفتم از ماه دیگه اقدلم نکنپ تا یکم روی فرم بیام بعدش

چی بگم عزیزم وزنم یکم بالا رفته تپلی شدم باید کم کنم ولی تصمیم گرفتم از ماه دیگه اقدلم نکنپ تا یکم ر ...

اینم فکر خوبیه

چی بگم عزیزم وزنم یکم بالا رفته تپلی شدم باید کم کنم ولی تصمیم گرفتم از ماه دیگه اقدلم نکنپ تا یکم ر ...

من دوساله اقداممم سه بار هیچی نیست متأسفانه فقد صبر کن این دوروز رو‌خودتو مشغول کن

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

عزیزم همزمان با اقدام ورزش سنگین نکن که مثل من داغون میشی من ماهی که اقدام کردم خیلی کارهای سنگین انجام دادم وسیله سنگین بلند کردم  و همینطور اوایل بارداری الآن هماتوم بارداری گرفتم و استراحت مطلقم و  خونریزی وحشتناکی داشتم دیگه نمیدونم از اونه یا نه ولی بنظرم بی تاثیر نبوده 

من دوساله اقداممم سه بار هیچی نیست متأسفانه فقد صبر کن این دوروز رو‌خودتو مشغول کن

چشم عزیزم اخه اصلا نمی دونم کی قراره پری شم 😐من ۲۹پری شدم و ۳ ابان پاک شدم یعنی کی قراره پری شم؟ فکر کنم دوره هامم شده ۲۲ روزه

منم تنبلی شدید داشتم دکتر گفت باید درمان بشی وگرنه حامله نمیشی فیبروم کیست و اضافه وزنم دارم گفتم خب نمیشم جلوگیری نکردم همون ماه اول شدم شاید چون نمیخواستم و بهش فکر نمیکردم ذخیره تخمک هم خیلی کم بود همش گفتن نمیشی باز شدم به حرف دکترا اعتباری نیست اگه بچه میخوای بیخیال باش سریع میشی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم همزمان با اقدام ورزش سنگین نکن که مثل من داغون میشی من ماهی که اقدام کردم خیلی کارهای سنگین ان ...

اخی عزیز دلم ترو خدا مواظب خودت و نی نی کوچولوت باش 🥺امروز همش درد پری دارم جوری که فکر کردم پری شدم  سمت چپ شکمم نمی دونم یا شایدم تخمدان سمت چپم درد میکنه و سینم  ولی کاش تکلیفم روشن شه