2821
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست
بذار ویهان به معنی مرد نیک

اسم پسر همکارمه ریشه ترکی هم هست دوس ندارم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
ب ترکی معنیش بد میشه😅

چی میشه؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معنیاشون؟ ترکی هستن؟

آیکان 

خوب نی؟ 

ولی ترکیه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ب ترکی معنیش بد میشه😅

میشه زخم نه؟😂

ولی چه لزومی داره اسما رو به زبا‌های مختلف ترجمه کنیم این یه اسم فارسیه و فقط باید به همین زبان ترجمه شه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

آیکان  خوب نی؟  ولی ترکیه

میخوام ریشش فارسی  اصیل باشه

میخوام ریشش فارسی  اصیل باشه

حتما ب داشته باشه؟ 

سیروان بذار 

اسم انتخاب کردن خیلی سخته من بچم دنیا اومد اسم نداشت تا دو روز بعد 😂😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

حتما ب داشته باشه؟  سیروان بذار  اسم انتخاب کردن خیلی سخته من بچم دنیا اومد اسم نداشت تا ...

فکونم منم همینجور بشه 😂😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792