2777
2789
عنوان

اسم پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 48 پست
بذار ویهان به معنی مرد نیک

اسم پسر همکارمه ریشه ترکی هم هست دوس ندارم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...
ب ترکی معنیش بد میشه😅

چی میشه؟

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معنیاشون؟ ترکی هستن؟

آیکان 

خوب نی؟ 

ولی ترکیه

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ب ترکی معنیش بد میشه😅

میشه زخم نه؟😂

ولی چه لزومی داره اسما رو به زبا‌های مختلف ترجمه کنیم این یه اسم فارسیه و فقط باید به همین زبان ترجمه شه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

آیکان  خوب نی؟  ولی ترکیه

میخوام ریشش فارسی  اصیل باشه

میخوام ریشش فارسی  اصیل باشه

حتما ب داشته باشه؟ 

سیروان بذار 

اسم انتخاب کردن خیلی سخته من بچم دنیا اومد اسم نداشت تا دو روز بعد 😂😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

حتما ب داشته باشه؟  سیروان بذار  اسم انتخاب کردن خیلی سخته من بچم دنیا اومد اسم نداشت تا ...

فکونم منم همینجور بشه 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز