2777
2789

خودم خیلی اشتباهات داشتم خیلییی دیر از خواب بلند میشدم صبحونه نمی‌دادم بهش خونه رو مرتب نمی‌کردم و....الان فرصت ۱ ماهه به هم دادیم بریم مشاوره چیکار کنم راضی بشه ازم راهنماییم کنید

خوب خودتو تغییر بده

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بشین بنویس چه کارایی دوست داره انجام بدی و ندادی ازش بپرس

خودتم متقابلا بگو

به گذشته کاری نداشته باش بگو از الان به بعد میخوام جوری باشم که تو دوست داری

بیا با هم تلاش کنیم زندگیمون حفظ میشه

اینا هیچکدوم دلیل نمیشه برا طلاق عزیزم

زن هزار جور مشکل داره فردا

ممکنه مثل خیلی ها ک مریض میشن ی تایم طولانی نتونی خدمات ارائه بدی

بنظرمن بشخصه بشخصه بشخصه

بگو باشه عیب نداره اگه اینطور میخوای من راضی ام بریم طلاق م بده

امروز بهونه اینه فردا ممکنه چی باشه؟

ببهشید صرفا ک شمارو برای ارائع خدمات نگرفته ک

ک چون اینکارارو نمیکنی طلاقت میدم. طلاق بده بدرک

والا

هیچکسی جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه 

بشین یک برگه بیار برنامه ریزی کن 

لازم نیست یهو ٥ صبح از خواب بیدار بشی 

کم کم از خوابت کم کن 

ولی خودت رو ملزم کن حتما خونه رو مرتب کنی  آهنگ بذار انرژی بگیری خونه رو مرتب کنی 

ببین بشین بنویس چه کارایی دوست داره انجام بدی و ندادی ازش بپرس خودتم متقابلا بگو به گذشته کاری ندا ...

بشرطیکه مرد هم همینکارو بکنه

و کارایی ک این دوست داره بکنه

چرا زنا باید خدمت بدن فقط؟

خود ما اجازه میدیم ک تو زندگی چجور باهامون برخورد کنن

من یه کلاس همسرداری بهت معرفی کنم شرکت میکنی؟ یه ماهه زندگیت تغییر میکنه 

هزینه هم ۲۰۰ تومنه اصلا هم تو جیب من نمیره منم خودم شرکت کردم راضی بودم قسطی هم میتونی پولشو بدی حتی

اینا هیچکدوم دلیل نمیشه برا طلاق عزیزم زن هزار جور مشکل داره فردا ممکنه مثل خیلی ها ک مریض میشن ی ...

عزیرم واقعا طلاق نمیده  همسرش بخاطر همچین چیزی 

صرفا برای تکون خوردن اسی اینو گفته