2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای محاسبه سن جنین هم lmp,اولین روز اخرین پریودی رو در نظر میگیرن که ممکنه مثبت منفی دو هفته با سن جنین طبق سونو اختلاف داشته باشه،سونوی ان تی معتبر تره بین سونوها

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

تو گوشیت برنامشو دانلود کن اونجا هر روز هفته و روزتو بهت میگه

اولین روز آخرین قاعدگیتو باید وارد کنی

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
تو اقدامین؟ من باردارم اسم کاربریتون     من حالا انار از کجا پیدا کنم سر صبحی

ن عزیزم ی پسر سیزده ساله دارم یه پسر ۷ساله خودمم سی سالمه ...

آخی عزیزم 😍😘 ببخشید اگه گرگان هستید بیارم براتون باغ انار داریم 

اگه شهر دیگه ای شرمنده ولی الان فصلشع راحت گیر میاد همه جا 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ن عزیزم ی پسر سیزده ساله دارم یه پسر ۷ساله خودمم سی سالمه ... آخی عزیزم 😍😘 ببخشید اگه گرگان هستید ...

خدا حفظشون کنه

تو فکر سومی نیستین؟

یعنی تو 16 سالگی باردار شدین گلم

نه دورم یه همسرم میگم بخره بیاره برام

خدا حفظشون کنه تو فکر سومی نیستین؟ یعنی تو 16 سالگی باردار شدین گلم نه دورم یه همسرم میگم بخره بی ...

ن عزیزم 

اره چهارده سالگی ازدواج کردم و شونزده سالگی مامان شدم 😉🤗😍

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ماشالا از منم عجول تر بودین عکس پروفتون خودتون هستین؟

اره خودمم 

😘😬❤️