2777
2789
میگم شما کپسول اوابست هم مصرف کردین؟ همسرتون فرتیل اید؟ یزد دکتر برای ناباروری خانم مینا سید علاقه ...

ن من این قرص مصرف نکردم ولی شوهرم این قرص مصرف داشت  یزد نمیتونم برم تهران میتونم 

مرسی عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من این قرص مصرف نکردم ولی شوهرم این قرص مصرف داشت  یزد نمیتونم برم تهران میتونم  مرسی ع ...

کپسول اوابست خیلی خوبه. کیفیت تخمک رو بالا میبره. فرتیل اید هم برای اقایون برای کیفیت اسپرمشون. من از اینجا یاد گرفتم. با هم مصرف کردیم به خواست خدا باردار شدم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

با اجازه اسی

سلام خانوما من ۱۲روزه عقب انداختم و از پری شب لک قهوه ای داشتم میومد و قط میشد دیشب از ساعت۹ خون دیدم قرمز بود اومد و دیگه نصف شب قطع شد کسی اینجوری پریود شده

خدایا نگهدار دخترم و همسرم باش💕🧿👨‍👩‍👧

مطمعن باش مثبته

دربه در همیشگی ، کولی صدساله منم ، خاک تموم جاده هاس جامه ی کهنه ی تنم ، هزار راه رفته ام ، هزار زخم خورده ام ، تا تو مرا زنده کنی هزار بار مرده ام . لطفا برای شفای چشمای پسرم ، و ساخت خونه ام صلوات بفرستید ، ان شاء الله که خیرش به خودتونم برگرده🙏
ن من این قرص مصرف نکردم ولی شوهرم این قرص مصرف داشت  یزد نمیتونم برم تهران میتونم  مرسی ع ...

تهران برو پونک داخل امام زاده عینعلی و زینعلی یه ساختمان پزشکان طب سنتی هست دکتر خیراندیش هم اونجاست بنظرم خیلی کارشون خوب باشه ان شاالله که برات خیر باشه 

عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔 اصلا با یه ذوقی اومدم چک کنم🥺 پس چرا بی بی چک مثبت نشون میده خیلیییی عجیبه ...

دیگه شده گلم ناراحت نباش من عادت کردم💋 نمیدونم والا تو نت اینجور گفتن شایدم خطاس  الکی کاذب 

کپسول اوابست خیلی خوبه. کیفیت تخمک رو بالا میبره. فرتیل اید هم برای اقایون برای کیفیت اسپرمشون. من ا ...

خداروشکر ک جواب گرفتین بعد حوصلمکشید داروها میخرم الان حسش نیس 😘😘