2777
2789
عنوان

مامان ها به بچه ها نگید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 63 پست
بعضی بچه ها بدغذا هستند و مادرها مجبورن از این روش استفاده کنند ولی سعی کنید کم کم و زیرپوستی 😃 این ...

بچه‌من جزء این‌گروهه🤦‍♀️چطوری؟چیکارش کنم؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

۶ سالشه پیش دبستانیه فک نمیکنم درون گرا باشه 

از چندسالگی حس کردید خجالتی شده و چه رفتارهایی نشون میده که فکر میکنید خجالتیه؟ و اینکه در برخورد با همسالانش اینطوریه یا بزرگترها؟ 

✅️🦋👌🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میام بشینم پیش‌همسرم باهاش حرف بزنم سریع میاد وسط وشروع میکنه به حرف زدن وهی به ما میگه ساکت باشی ...

منو و همسرم سر خیلی چیزا باهم اختلاف داریم و باهم بحث میکنیم البته آروم احساس میکنم فک میکنه وقتی داریم باهم صحبت میکنیم داریم دعوا میکنیم بخاطر همون نمیزاره حرف بزنیم شما چی بحث دارین با همسرتون؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  

ضمنا باید بگم امضاتون‌و اسم پروفتون خیلی جالبه 

اسم پروفایلتون اسم ی کتابه ک خیلی تعریفشو شنیدم آقای ولدی نویسندشه ولی نتونستم‌کتابشو پیدا کنم.امضاتونم خوندم بنظرم خیلی جذاب اومد😍

از چندسالگی حس کردید خجالتی شده و چه رفتارهایی نشون میده که فکر میکنید خجالتیه؟ و اینکه در برخورد با ...

از ی سال پیش که ی اتفاقی افتاد اسباب بازی یکی از بچه ها رو گرقته بود بعد بهش گفتم بده بهش داد بهش ولی پسر اون پسر رو زد بعد با مادرش بحث م شد از اون موقع پسرم هم ترسیده هم خجالتی شده در صورتی که قبلااصلا اینجوری نبود با هردو هم بچه ها هم بزرگسال تو رو خدا کمکم کن خیلی ناراحتم

منو و همسرم سر خیلی چیزا باهم اختلاف داریم و باهم بحث میکنیم البته آروم احساس میکنم فک میکنه وقتی دا ...

نه همیشه ولی خوب یه چند بار متاسفانه جلوش اینکارو کردیم 

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

بچه‌من جزء این‌گروهه🤦‍♀️چطوری؟چیکارش کنم؟

مثلا در قالب قصه گویی بهش غذا بدین .مثلا یه روز یه دختری که اسمش ( اسم دخترتون ) بوده ، می خواسته قوی بشه و همه تشویقش کنند بگن به به چه دختری .چقدر زیبا و قویه. مامان ....خانم برای اینکه دخترش قوی بشه براش مثلا قورمه سبزی درست میکنه و ( همزمان قاشق غذا رو بیارید بالا) و میگه ....خانم بخور ببین چقدر خوشمزه ست و بعد خوردنش قوی میشی 😍 و قاشق رو با این ترفندها بذارید توی دهنش و یه نکته ی دیگه اینکه خوراکی یا نوشیدنی مورد علاقه ش رو بگید بعد اینکه غذاش رو خورد قراره بهش بدین و مثلا چندتا قاشق که خورد سریع جایزه ش رو بهش بدین به عنوان تشویق

✅️🦋👌🍀

نه همیشه ولی خوب یه چند بار متاسفانه جلوش اینکارو کردیم 

پس حدسم درس بود من سعی میکنم شب که خوابه دیگه حرفامو یا چیزایی که قراره بحثی بشه درباره ش باهم صحبت کنیم یا زمانی که خونه نیست ومدرسه میره بچه ها خیلی باهوش شدن اصلا اون موقع ما به حرفای پدر ومادرمون توجهی نمیکردیم حالا اگه بحثی هم بود ولی بچه های الان...

پس حدسم درس بود من سعی میکنم شب که خوابه دیگه حرفامو یا چیزایی که قراره بحثی بشه درباره ش باهم صحبت ...

همینه عزیزم دختر منم روحیه حساسی داره 

مثلا در قالب قصه گویی بهش غذا بدین .مثلا یه روز یه دختری که اسمش ( اسم دخترتون ) بوده ، می خواسته قو ...

اینجوری مقایسه نمیشه مثلا بگم‌فلانی غذاشو‌خورد همه گفتن خوبه و اینا یا چون داستانه مشکلی نداره؟من بچم پسره

همینه عزیزم دختر منم روحیه حساسی داره 

بچه بزرگ کردن خیلی سخته واقعا من که دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط نمیدونم چ حرفی باید بزنم چ حرفی نباید بزنم خودمم خیلی حساس شدم

بچه بزرگ کردن خیلی سخته واقعا من که دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط نمیدونم چ حرفی باید بزنم چ حرفی نبا ...

یه وقتایی ادم واقعا کم میاره

فکر میکنن یک انسان اشتباه کار ( یعنی کسی که کاری رو نمی تونه درست انجام بده ) و یک انسان بد هستند 🙂 ...

عزیزم چندتا کتاب خوب معرفی کن در مورد تربیت بچه و بازی با بچه هاا

بچه هام زیر دوسال هستن و اینکه چجوری یادش بدیم از خودش دفاع کنه رو هم بگو البته بچه ی خوب و سازگاریه ولی یه بچه تخس تو فامیل داریم از پسرم بزرگتره همش میخواد بزنتش