2777
2789
عنوان

مامان ها به بچه ها نگید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 63 پست
ضمنا باید بگم امضاتون‌و اسم پروفتون خیلی جالبه  اسم پروفایلتون اسم ی کتابه ک خیلی تعریفشو شنید ...

ممنون عزیزم لطف دارین .ممنون از توجه و حس خوبتون😍🌷🍀اتفاقا اسم کاربری رو به دلیل همین کتاب انتخاب کردم 🥰☘️

✅️🦋👌🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از ی سال پیش که ی اتفاقی افتاد اسباب بازی یکی از بچه ها رو گرقته بود بعد بهش گفتم بده بهش داد بهش ول ...

عزیزم متاسفم 😓💔 بعضی بچه ها خیلی روحیه ی حساسی دارند و بیشتر مستعد اضطراب هستند .به نظرم حتما فرزندتون رو ببرید روانشناس متخصص کودک . به نظرم اومد بچه در روابطش دچار اضطراب شده که باید حتما قبل از مدرسه رفتنش درمان بشه 

✅️🦋👌🍀

ممنون عزیزم لطف دارین .ممنون از توجه و حس خوبتون😍🌷🍀اتفاقا اسم کاربری رو به دلیل همین کتاب انتخاب ...

چ‌خوب انتخاب شایسته ای بوده👌👌

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

اینجوری مقایسه نمیشه مثلا بگم‌فلانی غذاشو‌خورد همه گفتن خوبه و اینا یا چون داستانه مشکلی نداره؟من بچ ...

عزیزم پیام ها یهو زیاد شد قاطی کردم فکر کردم بچتون دختره 😅 نه اصلا نگفتم مقایسه کنید. منظورم این بود که شخصیت اصلی داستان فرزند خودتون باشه .فکر کردم دختره گفتم مثلا ....خانم ولی اگه پسره و مثلا اسمش متین هست میگید یه روزی آقا متین می خواست قوی بشه و ادامش که گفتم تو کامنت قبل 

✅️🦋👌🍀

عزیزم پیام ها یهو زیاد شد قاطی کردم فکر کردم بچتون دختره 😅 نه اصلا نگفتم مقایسه کنید. منظورم این بو ...

آهان 😁

چشم حتما این روش رو هم امتحان میکنم

خیلی ممنون ک محبت کردین و ج پیامهامو با محبت و ارامش دادین خدا این محبت و ارامشو تو زندگیتون بیاره🤲

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

عزیزم چندتا کتاب خوب معرفی کن در مورد تربیت بچه و بازی با بچه هاا بچه هام زیر دوسال هستن و اینکه ...

عزیزم توی تاپیک اولم گفتم یکیش رو .و یکیش هم کتاب( من دیگر ما )که اسم کاربریم هست 😅☘️ حالا بازم یادم اومد بهتون میگم 

الان تو این سن اساسی ترین نیاز بچه ها بازی هست .اینکه توی نت مثلا سرچ کنید بازی های مناسب کودکان زیر دوسال . به رشد مغز و یادگیریشون خیلی خیلی کمک میکنه . و اینکه الان میتونید در قالب بازی کردن دفاع از خودش رو یادش بدین ولی از طرفی هم نذارید در معرض خشونت قرار بگیرندو تا میتونید از اون کودک دور نگهش دارید 

✅️🦋👌🍀

آهان 😁 چشم حتما این روش رو هم امتحان میکنم خیلی ممنون ک محبت کردین و ج پیامهامو با محبت و ارامش د ...

چشمتون پرنور 🥰

خواهش می کنم عزیزم .از شما متشکرم به خاطر حس مثبت و دعای خوبی که در حق من کردین 🍀🌷😍 امیدوارم زندگی شما و فرزندتون هم همیشه سرشار از آرامش و شادی باشه 🤲🍀🌷

✅️🦋👌🍀

عزیزم میشه تاپیک چند دقیقه پیشمو بخونی رفتار معلمشون دیروز درس بود باپسرم؟

عزیزم تاپیکتون رو خوندم . واقعا متعجبم از کار اون مربی 😲😐 وقتی به خاطر اینکه پول کمتری به مربی بدن یه نفر که نه تخصصی داره در حوزه ی کودک نه حوصله داره، استخدام میکنن بهتر از این نمیشه .به نظر من مربی مهد و پیش دبستانی حتما حداقل باید لیسانس روانشناسی داشته باشه و چندتا کارگاه درباره ی مهارت های ارتباط با کودکان گذرونده باشه . این تنبیه گوشه ی کلاس نگه داشتن حتی برای بچه های مدرسه ای و راهنمایی هم خوب نیست چه برسه به پیش دبستانی 😓 به نظرم اگه امکان داره مهد پسرتون رو عوض کنید یا اگه نمیشه به مدیر پیش دبستانی بگید که به اون خانم تذکر بدن . چقدر ناراحت شدم . من خط قرمزم بچه هاست و روحیه شون .این خانم با این کارش عزت نفس و اعتماد به نفس بچه ها رو دچار مشکل میکنه 😮‍💨

✅️🦋👌🍀

عزیزم تاپیکتون رو خوندم . واقعا متعجبم از کار اون مربی 😲😐 وقتی به خاطر اینکه پول کمتری به مربی بدن ...

اگه بگه بهم کارم درس بوده چی ؟میخوام امروزباهاش صحبت کنم نمیدونم جریان چیه اگر پسرم هم مقصر باشه باز کارش درس نیست؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
اگه بگه بهم کارم درس بوده چی ؟میخوام فردا باهاش صحبت کنم نمیدونم جریان چیه اگر پسرم هم مقصر باشه باز ...

به نظرم به خودش مستقیم نگید به مدیر بگید بهش تذکر بده ولی بازم هرجور خودتون صلاح میدونید . و اینکه بله در هر صورت کارش اشتباه بوده .چه پسر شما مقصر باشه چه اون پسر یا اینکه هر دو ، نباید برای هیچ کدومشون از این تنبیه استفاده کنه .اصلا تنبیه جلوی همکلاسی ها معنی نداره اونم تازه تو این سن !

✅️🦋👌🍀

به نظرم به خودش مستقیم نگید به مدیر بگید بهش تذکر بده ولی بازم هرجور خودتون صلاح میدونید . و اینکه ب ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی موفق باشی گلم  

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی