2789
ببین بستگی ب سبک زندگی داره اینا  من خودم بشخصه یه جایی بخوام برم تا دم درش با ماشین میرم ماه ...

بله کلا خرید هر چیزی. به سبک زندگی بستگی داره منم کامنت شمارو ریپلای کردم اسی ببینه از همه جهات بعد تصمیم بگیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کلا خرید هر چیزی. به سبک زندگی بستگی داره منم کامنت شمارو ریپلای کردم اسی ببینه از همه جهات بعد ...

دقیقا همین طوره

حتی توی جهیزیه یکی اهل کیک پختنه قطعا براش هگزن و گاز فر دار واجبه

یکی سالی یک بارم نمیپزه قطعا هیککدومش نیازش نیست اون سالی یک بارم قابلمه ای میپزه میره 

متوجه نشدم میگه خرج می کنم یا خرج کرده واقعا؟ اخه 70 تومن خرج بچه ای که بهش شک داره خیلی عجیب غریبه ...

نه خرج کرده چرا دروغ بگم آخه ولی شک داره منم اون آدمی که فک می‌کنه نیستم اینو خودش هم می‌دونه ولی لج کرده نمیدونم با چی یا کی

نه خرج کرده چرا دروغ بگم آخه ولی شک داره منم اون آدمی که فک می‌کنه نیستم اینو خودش هم می‌دونه ولی لج ...

حالا بعد برا اطمینان برو یه تست ژنتیک هم توی آزمایشگاه خصوصی بده که دیگه حرفی پشتش نباشه 

حالا بعد برا اطمینان برو یه تست ژنتیک هم توی آزمایشگاه خصوصی بده که دیگه حرفی پشتش نباشه 

میرم به خودش هم گفتم بدنیا بیاد میرم از هیچی هم نمی‌ترسم چون از خودم مطمئنم 

فقط یه چیز گلم من صورتمو تا الان دوبار با شمع سیاه اصلاح کردم ممکنه لکش رو پوست صورت بچه هم بیفته خیلی نگرانم؟

من که جهیزیه هم نیاوردم در حد خیلی کم چون شوهرم همه چیز داشت و اصلا به این چیزا اعتقاد نداشت. اگر خدا بخواد منم باردار بشم حتما خودم و شوهرم براش همه چیز میخریم. حالا اگر پدر و مادرم بخوان کادو بدن اون دیگه لطفشونه ندن هم توقعی نداریم.

میرم به خودش هم گفتم بدنیا بیاد میرم از هیچی هم نمی‌ترسم چون از خودم مطمئنم  فقط یه چیز گلم من ...

رو پوست خودت زدی گلی چه ربطی به بچه داره خیالت راحت :-))))

ولی کلا شمع نزار تو بارداری حساستره پوست

دلیلش چیه به نظرت؟؟

دلیله چی؟

گلی خل بازی در نیار دیگه رو پوست خودت که چیزی میزنی رو پوست بچه تاثیر نمیزاره 

اما ممکنه کرم یا پماد یا حتی مواد ارایشی بزنی رو پوستت توشون موادی باشه که از طریق جفت جنین جذبشون کنه و اونه که برا بچه مضره 

خداییی چند سالته و سوادت چقدره که انقدر نگاه سطحی به مسایل داری و اطلاعاتت کمه